Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bobler og chokolade: Magasin inviterer til gratis koncert på toppen af Odense

Af Stine Kjølby Christensen
PR-foto
PR-foto

Efter et festivalforladt år inviterer Magasin nu på en unik musikoplevelse på terrassen.

Glæd dig til en hyggelig intimkoncert med panoramaview over Odense tirsdag den 24. august, når talentfulde Stina Bekker inviterer op i højderne.

Det har alle dage lagt Magasin på sinde at støtte op om lokale aktiviteter, og dette har bestemt ikke ændret sig efter mange måneder med aflyste koncerter og kulturarrangementer.

I år er Magasin derfor en del af H. C. Andersen Festivals, som udspiller sig på forskellige lokationer i byens centrum i uge 34.

Intimkoncert på toppen

Som en del af festivalen inviterer Magasin på en uforglemmelig musikoplevelse på tagterrassen tirsdag den 24. august, som under normale omstændigheder ikke er tilgængelig for offentligheden.

Her vil den talentfulde, lokale sangerinde Stina Bekker drage odenseanerne ind i sit musikalske univers med sin guitar, fantastiske sangstemme og hyggelige småsnakke mellem numrene.

“Endelig kan vi se en ende på forsamlingsforbud og aflyste kulturarrangementer.

Vi ser derfor frem til at invitere vores trofaste Goodie-medlemmer på en skøn musikoplevelse med et lokalt talent, og vi glæder os til at se en masse musikglade odenseanere,” lyder det fra Sofie Andreassen, som er Store Manager i Magasin Odense.

Koncerten starter kl. 17.00 og varer 45 minutter. Udover sprøde toner kan Goodie-medlemmerne også se frem til bobler og lækre chokolader fra Summerbird.

Del artikel

Andre læser også