Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt corona-tiltag: Stormagasin i Odense laver pakkeshop i p-kælder

Af Michael Qureshi
PR-foto Magasin
PR-foto Magasin

Som konsekvens af onsdagens udmeldinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne lukkede Magasin sine syv fysiske stormagasiner præcis kl. 24 natten til torsdag.

I stedet satser Magasin på webshoppen for at få årets julehandel i hus.

Det skriver de i en pressmeddelelse.

”Vi er naturligvis kede af at skulle lukke vores fysiske butikker midt i vores absolut mest travle juleperiode, hvor vi var kommet utrolig flot fra start og lå foran sidste års julehandel.

Men sundhedssituationen er alvorlig, og heldigvis har vi Magasin.dk,” siger Lise B Thomsen, kommerciel direktør hos Magasin.

Magasin.dk har årligt over 29 millioner besøgende, og allerede her på første dag som nedlukket kan Magasin se en markant onlinevækst, som forventes at fortsætte helt frem til jul.

”Der bliver run på magasin.dk, og vi gør naturligvis alt, hvad vi kan gøre for at følge med. Blandt andet har vi til en start siden i går aftes omdirigeret 20 af vores fuldtidsansatte fra Kgs. Nytorv til online, hvor de skal hjælpe med kundeservice,” fortæller Lise B Thomsen.

Hent din pakke i en p-kælder

Magasin har også valgt at etablere pakkeshops i alle stormagasiner, hvor man så kan hente pakkerne fra click & collect fra Magasin.dk og GLS-pakker. Alle pakkeshops har åbent fra kl. 10-18, og her i Odense er pakkeshoppen lidt kuriøst placeret i P-huset ved Magasins vareindlevering.

En række af Magasins populære services, herunder personlige shoppere, der gratis hjælper kunderne med at finde de rigtige ting til enten garderoben eller under juletræet, fortsætter også online.

“Vi ved, hvad julen betyder for danskerne, og vi arbejder på højtryk for at søsætte løsninger, så vores kunder også sikkert kan komme og hente de pakker, de vil lægge under juletræet

Vi knokler på med at finde andre udleveringssteder, hvor vores kunder kan hente de pakker, de shopper online her op til juleaften,” siger Lise B Thomsen.

Del artikel

Andre læser også