MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ejer nærmer sig konkurs: Nu melder Magasin selv nyt ud

Af Michael Qureshi
PR-foto Magasin
PR-foto Magasin

Tirsdag er det kommet frem i både internationale og danske medier, at den gigantiske varehuskæde Debenhams er i alvorlige økonomiske problemer.

Lige nu er krisen så alvorlig, at man nærmer sig en konkurs og en masselukning af butikker i hele England.

Debenhams ejer også Magasin du Nord, der har et stormagasin midt i Odense.

Derudover har de seks andre steder i landet, der på Kongens Nytorv i København, i Aalborg, i Aarhus, i Rødovre, i Lyngby og i Fields i København.

Påvirker ikke den danske drift

Nu går Magasin-ledelsen offensivt ud og melder om fuldstændig ro omkring stormagasinets fremtid uanset hvad der sker med Debenhams.

Hovedbudskabet er meget klart. Magasin i Danmark lever videre i bedste velgående – og i god form.

“Magasin du Nord er en juridisk selvstændig enhed, så uanset hvad der sker med vores nuværende engelske ejere, Debenhams, så fortsætter vi stolt og ufortrødent med at eksistere her i Danmark, som vi kender Magasin i dag.

Vi har her i Danmark en økonomisk sund, veldrevet og fremtidssikret forretning, som vi forventer fortsat vil vokse og vækste i både vores fysiske stormagasiner og online.

Det ser vi frem til, ligesom vi – som vi længe har gjort det – ser frem til på et tidspunkt at operere under en ny ejer,” lyder det fra økonomidirektør Peter Fabricius i en pressemeddelelse fra Magasin.

“Både medarbejdere, leverandører, samarbejdspartnere og kunder kan sove trygt om natten, og vi er, som altid, klar til at tage godt og sikkert imod alle vores kunder – både her i december op til julen og i de næste 150 år.”

Del artikel

Andre læser også