ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu flere navne på programmet: Årets Magicbox er næsten fuldendt

Af Christina Frederiksen

Tinderbox’ kanaler har været glødende de seneste par dage, hvor der har været fokus på den populære elektroniske scene, Magicbox.

Først kom annonceringen af den femdobbelte vinder af titlen som ’verdens bedste DJ’, nemlig hollandske Armin van Buuren.

Og i går, tirsdag, landede så det fulde lineup for torsdagens program, der som noget helt nyt er kurateret af den danske DJ- og producerduo TooManyLeftHands.

Nu kulminerer det i annonceringen af 13 nye navne til Magicbox-programmet, som dermed kan anses for så godt som fuldendt.

I den store musikpakke gemmer sig en række prominente navne fra både ind- og udland.

Brasilianske Öwnboss stormede i 2021 ind på den globale EDM-scene med singlen ”Move Your Body”, som i skrivende stund har over 215 millioner streams på Spotify alene.

Han får selskab af den hollandske duo W&W, som er kendt for at bryde med de traditionelle genrer, når de mikser både trance, electro- og progressive house.

Festivalen har også de to franske artister Ofenbach og HUGEL på programmet, foruden tysk-kroatiske Topic, mens den hollandske house-pionér Fedde Le Grand vender tilbage til Tusindårsskoven med udødelige hits som ”Put Your Hands Up 4 Detroit” og Ida Corr-samarbejdet, ”Let Me Think About It”.

Blandt de danske tilføjelser troner succesduoen Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura, der vækker deres populære radioprogram Lågsus til live til et brag af en fest i Tusindårsskoven.

Billetsalget er i gang

Tinderbox løber af stablen fra den 22. til 24. juni 2023 i Tusindårsskoven i Odense.

Programmet tæller allerede store navne som Red Hot Chili Peppers, Maroon 5, Black Eyed Peas, Lukas Graham, Dean Lewis, George Ezra, Tobias Rahim, Nik & Jay og Jada foruden nyere artister som RAYE, Pil, Cat Burns, Mimi Webb, Blæst og ICEKIID.

Billetsalget er i gang nu på Tinderbox.dk.

Prisen stiger torsdag den 9. marts kl. 23.59.

Del artikel

Andre læser også