Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find tryllestaven frem: Nu vender Magiske Dage tilbage til Odense

Af Michael Qureshi
Foto: Magiske dage Odense
Foto: Magiske dage Odense

Det har været et langt og mørkt år, men nu er det endelig blevet tid til, at de magiske kræfter atter sitrer i Odenses gader.

Efter et hårdt år 2020 kan man nu afsløre, at Magiske Dage Odense vender stærkt tilbage og bringer magien til byen.

I år finder festivalen sted fra 21-23. oktober 2021, med enkelte optaktsaktiviteter fra d. 18.-20. oktober 2021.

Årets festivalprogram er fyldt med aktiviteter for både børn, unge og magi-glade voksne.

Publikum kan glæde sig til bl.a. eventyrlige krea-workshops, quidditch, tryllestavsværksted, escape-rooms og meget, meget mere.

Kaster tryllestøv over Odenses gader

Odense Biblioteker og Borgerservice byder traditionen tro velkommen til den magiske festival for alle med et åbent sind og fantasien i god behold, så sæt hverdagen på pause og kast dig ud i magiens og fantasiens forunderlige univers.

“Det er fantastisk at Magiske Dage igen kan få lov til at kaste sit tryllestøv på Odenses gader og stræder, for jeg tror, vi alle sammen trænger til et ekstra skud magi i vores liv.

Og jeg glæder mig til at Magiske Dage som altid vil løfte os ud af hverdagens trummerum og ind i magiens verden, hvor alt kan lade sig gøre og kun fantasien sætter grænser,” siger Christoffer Lilleholt, rådmand for By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune.

Stor byfest i byens gader

Det bliver på mange måder en fantastisk byfest.

“Vi glæder os utroligt meget til igen at kunne afvikle Magiske Dage Odense.

Selvom vi sidste år uddelte magiske muleposer, da festivalen måtte aflyse grundet Corona-restriktioner, så har Odense manglet den magi i gaderne, som kun opstår, når tusindvis af glade og udklædte børn svinger tryllestavene, og besværgelserne suser rundt i luften.

Magiske Dage Odense er på mange måder en byfest, og det bliver dejligt igen at kunne dele glæden ved det fantastiske og det eventyrlige med de mange gæster, der besøger festivalen,” siger Søren Dahl Mortensen, projektleder på Magiske Dage Odense.

Magiske dage Odense afvikles som altid i samarbejde med en masse aktører fra både erhvervs- og kulturlivet i Odense.

Kæp enhjørninge

Foruden festivalens faste og kendte aktiviteter, bydes der i år på nyheder som for eksempel magisk morgengymnastik og skeletmaskeworkshop, og der bliver også mulighed for at dygtiggøre sig til rytteri på kæp-enhjørninge.

Derudover lægger den berygtede Iron Throne samt et af Daenerys skællede børn fra Game of Thrones-universet vejen forbi Rådhuset.

Se hele festivalprogrammet på www.magiskedageodense.dk fra d. 30. august 2021 kl. 10.00.

Billetsalget starter mandag d. 13. september 2021 kl. 10.00 via www.magiskedageodense.dk

Enkelte af festivalens aktiviteter kræver billet, mens andre aktiviteter kræver ordinarer som er festivalens magiske møntfond som kan veksles fra kroner inde i en af festivalens banker, som vil være at finde på festivalpladsen.

Del artikel

Andre læser også