Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Landsbyens nye ”sorte får”: Magtens Korridorer og Kellermensch indtager legendarisk scene

Af Nathalia Hentze Nielsen
Pressebillede
Pressebillede

Koncertarrangøren Live Culture, der blandt andet står bag livekoncerterne i august og september i Den Fynske Landsby, skrifter gear en enkelt aften og fyrer op for decibelene med brøl og hårdtslående kunstnere.

Landsbyen kommer nok til at tiltrække et lidt andet publikum end normalt, når Magtens Korridorer og Kellermensch indtager den legendariske scene fredag den 2. september 2022.

Idéen med en lidt mere hårdtslående aften i Landsbyen, har været på tegnebrættet i noget tid, fortæller direktør Michael Møller:

“Vi har længe gået med planer om, at en enkelt aften i Landsbyen skulle øremærkes til en hårdere genre end publikum ellers er vandt til i Landsbyen.

Vi havde oprindeligt ikke planlagt det til 2022, men pga. af en aflysning fra en artist, gav det anledning til at ændre lidt i det oprindelige line-up denne ene aften og imødekomme den store efterspørgsel vi oplever på netop denne genre.

Vi hører på vandrørene, at det rockinteresserede publikum i Odense og på resten af Fyn savner udendørs sommerkoncerter med de rocknavne, de normalt er henvist til at opleve på små indendørs spillesteder.

Det har vi taget til os og går nu planken ud med, hvad der godt kunne blive en fast tradition, hvor den første fredag i september bliver til Landsbyens ”Sorte Får”, og hvor det ikke just er mainstream, man kommer til at opleve på scenen.”

Pressebillede

Magtens Korridorer og Kellermensch

Drengene i Magtens Korridorer har i flere år været meget efterspurgte på den ikoniske scene i Landsbyen. Bandet brød massivt igennem lydmuren til danskerne i 2005, og har siden manifesteret sig om et hårdtarbejdende rockband, der til stadighed udgiver væsentlige albums, og spiller intense og fandenivoldske koncerter med deres imponerende bagkatalog.

Med usleben rå udstråling og hårdtslående poesi formår bandet at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og de helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf.

Det vestjyske livefænomen Kellermensch synes for alvor opsteget fra kælderdybet med bandets hidtil største tour i Danmark og nyt album på vej. De lægger vejen forbi Odense til en koncertaften i Landsbyen, hvor gæsterne kan få lov til at opleve det vanvittig dygtige rock noir-band på scenen.

Kellermensch har spillet et hav af udsolgte koncerter, og GAFFA har af flere omgange kvittereret med henholdsvis 5 og 6 stjerner til både udgivelser og koncerter. Fredag den 2. september kommer publikum til at opleve en ”magtdemonstration” og et bevis på dansk rocks høje kvalitet.

Johnny Madsen aflyser

Med Kellermensch på plakaten sammen aften som Magtens Korridorer betyder det samtidig, at Johnny Madsen ikke spiller i Den Fynske Landsby, da han har oplyst, at han holder pause i 2022.

Beskeden fra management lyder:

”Kære Venner. Det er med stor beklagelse at vi må fortælle jer, at Johnny Madsen & Co. holder pause her i 2022. Johnny og Knud Møller har faktisk sammen spillet 35 somre, uden pause. Dette kombineret med at tingene er som de er for tiden, gør at vi springer over 2022, – og håber at vende stærkt tilbage til en forhåbentlig Corona-fri sommer i 2023.

Vi håber på jeres forståelse og at vi ses til næste år!!”

Billetprisen bliver 395 kr. + gebyr.

Find billette her.

Hvad: Magtens Korridorer + Kellermensch, én aften, to koncerter
Hvor: Den Fynske Landsby
Hvornår: 
Fredag den 2. september 2022

Del artikel

Andre læser også