MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10 nye navne meldt ud: Poplegender kommer til Tinderbox

Af Redaktionen
Rick Astley
Rick Astley

For andet år i træk kan Tusindårsskoven præsentere legender på scenen.

I 2018 tryllebandt Depeche Mode publikum, og i år får Duran Duran æren.

Begge bands har domineret hitlisterne verden over, og udover nationalitet og en imponerende liste af hits er begge bands også medlem af den eksklusive klub af navne, der har solgt mere end 100 millioner album.

Duran Durans musikvideoer var banebrydende i 80erne og ikoniske i dag, og senest har de udsendt det roste album ”Paper Gods”, hvor både Janelle Monáe og Jonas Bjerre fra Mew medvirker.

De er verdens største popband, legenderne bag ”Rio”, ”Girls On Film” og ”Ordinary World”, og da Duran Duran gæstede NorthSide i 2016 var der fem stjerner fra både BT og GAFFA. Nu vender det legendariske band tilbage til Danmark og kommer med garanti til at give en forrygende koncert i Tusindårsskoven.

Rick Astley kommer også

En anden legende er også meldt ud.

Før Rick Astley blev et internet-fænomen, og Rickrolling havde sikret mere end 500 millioner afspilninger af megahittet ”Never Gonna Give You Up”, var den engelske sanger popstjerne, der havde solgt mere end 40 millioner plader på verdensplan og ligget nummer et på hitlisten i 25 lande.

Rick Astley var med andre ord allerede et fænomen, før han blev et internet-fænomen.

Denne sommer kan man for første gang opleve det millionsælgende fænomen på Tinderbox.

Det amerikanske folkband The Lumineers brød igennem med et brag i 2012 med kæmpehittet ”Ho Hey”, der indtog hitlister i hele verden og blev udråbt til P3’s Uundgåelige.

Både debutpladen, ”The Lumineers”, og albummet ”Cleopatra” har solgt millioner på verdensplan, og sange som ”Stubborn Love” og ”Ophelia” er gået rent hjem hos fans, der elsker deres moderne version af den klassiske amerikanske folkemusik.

Wolfmother fik en guldplade i USA og tre gange platin i bandets hjemland, da det australske band brød igennem med deres debutplade. Singlen “Woman” vandt en Grammy for “Best Hard Rock Performance”, så det var ikke underligt, at Rolling Stone Magazine kaldte ”Wolfmother” et af årets bedste album.

Guitarbaseret sangskrivning og hiphop-inspireret produktion har sikret Dermot Kennedy millioner af streams for sange som ”After Rain”, ”A Closeness”, ”Power Over Me” og ”Glory”. Det er også blevet til opvarmningsjob for Tinderbox-aktuelle Lana Del Rey og en udsolgt soloturné i USA. Så den irske sangskriver har på særdeles kort tid indtaget en imponerende plads i musikbranchen.

Dansk superstjerne til Magicbox

Dansk sangskrivning er også stærkt repræsenteret i denne omgang gennem annonceringen af både Phlake og Peter Sommer & Tiggerne.

Siden 2015 har Phlake udviklet sig til et voldsomt populært livenavn, der for to år siden gav en forrygende koncert på Tinderbox. Siden da har duoen udsendt albummet ”Weird Invitations” med hits som ”Ouch”, ”Rascal” og ”Chunks”, så er der gjort klar med masser af nye hits til gæsterne på Tinderbox 2019.

Senest udspil fra Peter Sommer, ”Elskede At Drømme, Drømmer Om At Elske”, blev hyldet af et enigt anmelderkorps, der efterfølgende nominerede albummet til hele fem Steppeulven-priser.

Magicbox får tre nye navne med i denne omgang, og med tilføjelsen af Martin Jensen kommer der en dansk superstjerne på scenen.

”Miracles” har været P3’s Uundgåelige, og ”Solo Dance” har mere end en halv milliard streams på Spotify. Det er også blevet til platinplader i udlandet for ”All I Wanna Do”, og nu kommer den danske succeshistorie på programmet i Odense.

Danskeren får følgeskab af Lost Frequencies, der er manden bag ”Are You With Me”, ”Crazy” og ”Reality” som sammen med en lang række andre house tracks har mere end en milliard streams på Spotify.

Sidste navn er den australske duo Nervo, der har skrevet sange for Avicii, Ke$ha, Kylie Minogue og David Guetta, der samarbejdede med dem på den Grammy-vindende sang ”When Love Takes Over”.

De australske søstre har dog også optrådt i eget navn på festivaler som Tomorrowland, Lollapalooza og Creamfields, hvilket skaffede dem en 16. plads på DJ Mag Top 100.

 

Seneste nyt