Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mange virksomheder i Odense og resten af landet er ramt af krisens alvor

Af Redaktionen

Annonce

Danskerne er sendt hjem, hvorfor det er svært at holde hjulene i gang for virksomhederne, da mange ikke tager ned i byen for at købe tøj eller andet i disse tider. Dette er mange virksomheder ramt af, og er du ejer af en virksomhed, så ved du måske også allerede, at denne situation er meget alvorlig for økonomien i både privat- og erhvervssammenhæng. Covid-19 har ramt hele verdenen, og den kan være med til, at virksomhederne kan gå under.

Søg hjælp, hvis du har en virksomhed

Uanset om du har en stor eller lille virksomhed, så kan det være nødvendigt at handle på krisens alvor. Nogle vil være nødsaget til at afskedige, mens andre måske ender i konkurs. Det kan også være, at du er tvivl, om din virksomhed må have åbent eller ej. For hvad er dine og virksomhedens rettigheder i denne situation? Er du i tvivl, er det en god idé at kontakte en advokat, så du er på den sikre side af loven. En advokat i Odense kan hjælpe dig med at få klarhed over, hvilke rettigheder du og virksomheden har, når du står i en uvant situation, som covid-19 i høj grad er. Advokater er omstillingsparate, hvorfor de er vant til at sætte sig ind i nye situationer. Har du derfor svært ved at gennemskue, hvad du må og ikke må som virksomhed, så findes der mange advokater i Odense, der er klar på at hjælpe dig.

Tænk kreativt og sæt gang i de økonomiske hjul

Selvom vi er hjemsendt, og mange virksomheder inden for eksempelvis restaurationsbranchen eller tøjbranchen derfor har svært ved at få økonomien til at gå op, så er det ikke nu, du skal give op. Mange ejere af især mindre virksomheder skal i stedet tænke ud af boksen – hvordan kan man stadig få kunder til at købe ens produkter eller ydelser? Du kan for eksempel tilbyde take away, hvis du ejer en restaurant, hvor du enten leverer maden eller laver en mulig afhentningsstation inde i restauranten, hvor der selvfølgelig er afmålt sikkerhedsafstande. Derudover kan man bruge de sociale medier til reklame og salg af varer, hvis du har en mindre tøjvirksomhed. Mulighederne er mange, det handler blot om at gribe dem – så du og din virksomhed kan komme igennem denne situation bedst muligt.

Støt de lokale, mindre virksomheder

I Odense har vi mange forskellige små lokale virksomheder, og det handler om, at vi som forbrugere skal holde de små virksomheder i live. Tag derfor positivt imod deres kreative tiltag, så virksomhederne overlever krisen og ikke ender ud i en konkurs. Mange virksomheder gør allerede meget for at overleve krisen, hvorfor det er vigtigt, at vi forbrugere også støtter deres tiltag. Hvis du derfor er ude at gå en tur, så gå forbi dit lokale kaffested og støt dem ved at købe en kop kaffe eller handel over nettet ved de små tøjforretninger – på den måde sørger du for, at du også har dit lokale kaffested, når krisen igen er ovre.

Del artikel

Andre læser også