Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe scoop: Generator henter dansk verdensstjerne til gadefest i Odense

Af Michael Qureshi

Der er Mø. Der er Lukas Graham. Og så er der Martin Jensen.

I hvert fald hvis man kigger på danske artister med enorm international succes på Spotify og ikke mindst med stor succes på markeder som Tyskland og UK.

Lige nu er MJ den 386. mest streamede artist i verden på Spotify. Alene hans giga-hit Solo Dance er streamet over en halv milliard gange.

Derfor er det en ret vild nyhed, at Odenses store gadefest i september, Generator Festival, har booket Martin Jensen til at spille en af dagene.

Onsdag kunne MigogOdense også fortælle, at de danske natklub-konger TooManyLeftHands bringer deres Gadefest On Tour til Amfiscenen i Brandts Klædefabrik.

Det er endnu ikke meldt ud, hvilken af dagene Martin Jensen kommer til Odense. Generator løber fra 5-7 september 2019.

Martin Jensen er en ambitiøs, drevet, hårdtarbejdende og enormt succesfuld DJ med et øre for de store sange og det fængende omkvæd.

Foto: Martin Jensen Facebook

Kæmpe succes i hele verden

Han er gået fra at være DJ i en lille by i Jylland til at stå på hovedscenen på Tomorrowland på rekordtid, og på trods af hans enorme succes, så er han stadig sulten og ivrig efter nye og større oplevelser.

“Jeg arbejder hårdt hver eneste dag for at blive bedre, og selvom jeg er glad for succesen, så vil jeg gerne ud og ramme endnu flere folk med endnu bedre numre,” forklarer Martin.

Hans discografi indeholder internationale hits som ’All I Wanna Do’, ’Solo Dance’ og ’Wait’, hvilket sætter Martin i toppen blandt de mest streamede artister på Spotify i hele verden.

I alt har Martin Jensen over 1 milliard afspilninger på sine sange.

Med tre flotte placeringer på den indflydelsesrige DJ Mag’s top 100 over verdens bedste DJ’s, har Martin to år i træk opnået noget, som ingen anden dansker nogensinde har klaret – at være på listen tre år i træk.

54. mest populære DJ i verden

Martin har ikke bare været på listen i tre år, men er hvert år steget markant i placering og i år er han strøget ind som den 54. mest populære DJ i verden.

Med etableringen af sit navn på DJ Mag’s top 100, er Martin blevet et varmt internationalt koncertnavn.

Martin Jensen er kendt for sine energiske liveoptrædener og har af flere omgange modtaget flotte anmeldelser for sine danske koncerter.

Martin er at opleve verden rundt og har spillet flotte koncerter i over 20 forskellige lande.

Der er lige nu Early Bird billetter i salg til tre dages gadefest til Generator Festival – tjek billetterne ud her

Del artikel

Andre læser også