MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mary kommer til byen: Skal åbne Odense Blomsterfestival

Af Betina Vestergård Jepsen

Hendes Kongelige Højhed, Kronprinsesse Mary, har siden 2012 været protektor for Odense Blomsterfestival, og derfor kommer hun i morgen til byen for at deltage i en stor åbningsceremoni.

Åbningsceremonien kommer til at foregå på Flakhaven fra kl. 17.15, hvor også Odenses Borgmester Peter Rahbæk Juel vil deltage. 

Ceremonien vil byde på spændende artister, og så vil Kronprinsessen døbe en ny, smuk rose udviklet specielt til lejligheden. Det er desuden planen, at Kronprinsessen vil deltage i den efterfølgende reception på Odense Rådhus.

Fire dages blomsterfestival

Odense Blomsterfestival forløber fra den 17.-20. august, hvor Odenses bymidte forvandles til én stor Urban Garden. I løbet af festivalen kan du ganske gratis opleve fortryllende blomstermiljøer, kunst, kultur og underholdning for hele familien.

Traditionen tro samles festivalen hvert år om et tema, som i år er ’What A Wonderful World’. Dette års tema skal omfavne den smukke, storslåede og inspirerende verden, vi lever i.

Fra sidste års tema: Cirkus & Gøgl.
Snart 20 år på bagen

Odense Blomsterfestival har eksisteret siden 1999 og plejer at få besøg af mere end 200.000 gæster fra nær og fjern. Dermed er blomsterfestivalen med til at sætte Odense på landkortet.

Blomsterfestivalen er en privat forening, og den bliver muliggjort takket være en række sponsorere og gartnere.

En masse spændende arrangementer

Uanet om du interesserer dig for blomster eller ej, kan du nyde godt af, at Odense i de kommende dage emmer af liv og glade dage.

Blomsterfestivalen byder på en masse spændende arrangementer, og du kan se hele programmet her.

 

Del artikel