MASH i Odense fylder et år: Fejrer det med vild konkurrence

Skrevet af: Morten Hopballe

Annonce

Onsdag 6. december er det præcis ét år siden, at Modern American Steak House – bedre kendt som MASH – slog dørene op i Odense.

Og bøfrestauranten fejrer sin et års fødselsdag ved at sætte stor præmie på højkant – en fødselsdagsmiddag for 10 personer på MASH.

For MASH har det været et godt første år i Odense.

Odenseanerne har taget MASH’s lækre cocktails, møre bøffer og udsøgte vine til sig, og den overvældende modtagelse og interesse fra byens borgere, politikere og erhvervsfolk har givet MASH en fantastisk start på den fynske tilværelse.

“Det har været en spændende og sjov start her i Odense, hvor vi har lært meget om odenseanernes måde at gå i byen og spise på. Vi har et stærkt koncept med byens vel nok bedste udvalg af kød og udskæringer fra hele verden, den største vinkælder med 600 forskellige vine og en bartender, der laver cocktails af den anden verden,” siger Per Kristian Granli, restaurant manager hos MASH.

Lokal tilpasning af stærkt koncept

MASH-konceptet består af en række lækre starters, inden hovedattraktionen, som er det møre og velsmagende oksekød med tilhørende fritter, sauces og sides – efterfulgt af den søde finale og cocktails i baren alt sammen i et moderne, internationalt design.

“Vi har fået rigtigt mange positive tilbagemeldinger på mad, vin og indretning. Men vi har også erfaret, at vi skal lave nogle lokale tilpasninger, så vi passer bedre ind i Odense. Vi kigger bl.a. på nye tavleretter baseret på råvarer og specialiteter fra fynske producenter,” siger Claus Jørgensen, der er køkkenchef på MASH.

Fødselsdagsmiddag og bobler

MASH fejrer sin årsdag i dagene søndag 3. til onsdag 6. december. Alle, der spiser på MASH i de dage, får et lod, der indgår i lodtrækningen om en middag på MASH for 10 personer, så man kan fejre sin næste fødselsdag med manér. For at deltage skal man oplyse sit navn og telefonnummer i baren i forbindelse med en middag på MASH.

På selve fødselsdagen onsdag 6. december bydes alle spisende gæster på et glas bobler som velkomst.

“Vi har nogle superflotte selskabslokaler, så det kan uden tvivl blive en fantastisk fødselsdag for den heldige. Vi håber, at så mange som muligt vil lægge vejen forbi MASH til vores fødselsdag og deltage i lodtrækningen om fødselsdagsmiddagen,” siger Per Kristian Granli.

Om MASH

MASH – Modern American Steakhouse – byder på et stort udvalg af kød og udskæringer fra kødkvæg fra USA, Uruguay, Australien, Tyskland, Japan og Danmark. Gæster kan bl.a. smage dansk dry-aged ribeye, der er modnet i op til 90 dage og giver kødet en unik karakter, smag og fast mørhed.

MASH byder også på et velassorteret udvalg af vine på mere end 600 flasker. MASH Odense på Flakhaven har plads til 110 spisende gæster, en flot selskabsafdeling og en stor og ambitiøs bar.

MASH har aktuelt i alt ti restauranter: Bredgade i København, Rungsted, Skovriderkroen i Charlottenlund, Tivoli Hotellet i København, Københavns Lufthavn, Aarhus, Odense, Hamborg, Düsseldorf og London.

Unikt foredrag i Odense: Drabscheferne fortæller om de største sager

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

I løbet af et år dukker mange spændende mennesker op i Odense for at holde foredrag.

Men det er sjældent, at man møder to så fascinerende foredragsholdere på samme scene.

Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl kommer nemlig til Odense næste år, hvor de fortæller om de mest spektakulære drab i nyere dansk historie.

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark.

På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne. Der er dog noget tid endnu, men arrangørerne fra Tikko melder, at billetsalget allerede stryger afsted, så man skal nok være hurtigt ude.

Du skal sætte kryds i kalenderen ved den 6. maj 2020, hvor du kommer i over to timers selskab med de profilerede drabschefer. Du kan booke billetter her

De syv motiver – unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder

De to garvede drabsefterforskere fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab – jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme.

De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der i tidens løb trak store overskrifter, og giver et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder.

Foredraget gør dig også klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative og frygtelige forbrydelse – at slå et andet menneske ihjel.

Du kan læse mere om det her.

Har mødt mange mordere

Kurt Kragh og Ove Dahl har været med til at opklare nogle af de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med både mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Her var Kurt primært efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Både Kurt Kragh og Ove Dahl er kendte ansigter på TV og er forfattere til flere bøger om efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de gennem tiden har arbejdet på.

Hvad: Foredrag – Drabscheferne
Hvor: Odense Congress Center
Hvornår: Onsdag d. 6. maj 2020
Billetsalg her

Smagen af jul: McDonalds lancerer risalamande som Sundae-is

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto McDonalds
PR-foto McDonalds

Det er sjældent, at fastfood-giganten McDonalds lancerer et produkt kun tiltænkt det danske marked.

Men det er lige præcis, hvad der sker i denne uge, når McDonalds Danmark lancerer deres Sundae Deluxe Is à l’amande.

Altså en af deres klassiske Sundae-is, der smager af risalamande-is.

Julen begynder allerede på torsdag i de danske McDonald’s restauranter.

Her lancerer McDonald’s en variant i sundae-deluxe serien. Sundae Deluxe Is à l’amande. Den er på menuen frem til 20 januar.

Den består af klassisk sundae-is, mandelsplitter, kirsebærsauce og flødeskum.

Ingen jul uden risalamande

En tidligere sæsonvariant har været æble/kanel sidste efterår. McDonald’s har store forhåbninger til den. Varianten er helt igennem udtænkt og udviklet i Danmark.

Det skriver McDonalds i en pressemeddelelse.

“Der er selvfølgelig en del ikoniske produkter på vores menu, når vi er McDonald’s.

Derudover udvikler vi løbende danske produkter i tråd med danskernes præferencer og ønsker.

For mig er det ikke jul uden ris ala mande, og sådan er der mange danskere, der har det.

Man kan få traditionel ris ala mande mange steder.

Når vi lancerer en udgave, er det selvfølgelig med et McDonaldsk glimt i øjet.

Vi håber, at vi med vores kolde take på alle danskeres yndlingsjuledessert kan gøre vores til, at så mange som muligt kommer i julestemning,” siger Marie Halmø Hürdum, marketingdirektør, McDonald’s Danmark.

Hindbærsnitte-is og White Russian Is

Her i Odense er vi dog vant til, at der eksperimenteres med is. Paradis Is i Aalborg har tidligere også lavet en risalamande is, hindbærsnitte-is.

Det er en ny vej, McDonalds gerne vil tage, at de laver helt specifikke produkter rettet mod et lokalt marked som Danmark. Det fortalte McDonalds marketingsdirektør til Dansk Markedsføring forleden;

“Det er klart, at vi skal have ikoniske og populære produkter som Big Mac og McNuggets på menuen, men reelt har vi mulighed for også at produktudvikle og markedsføre i tråd med danskernes ønsker,” sagde hun.

Gentager stor succes: Joey Moe holder igen intimkoncert i Odense-kirke

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

Normalt kender vi ham fra de store scener og festivaler i hele landet.

Men til januar drager Joey Moe ud på en turné, hvor han både skruer ned for tempoet og antallet af bandmedlemmer.

Men det bliver ikke en hvilken som helst turné.

Han har nemlig valgt at optræde i diverse kirker rundt omkring i landet med en akustisk koncert.

Tidligere i år besøgte Joey Moe Ansgars Kirke her i Odense med stor succes, hvor kirken var proppet til bristepunktet og hvor den den musikalske oplevelse fik lov at være i fokus i guddommelige omgivelser.

I januar er det igen Ansgars Kirke, der får stjernebesøg.

Ser en anden side af sangeren

Søndag d. 19. januar 2020 klokken 20.00 kommer Joey Moe forbi.

Når han genfortolker sine store popsange til de akustiske koncerter, er det en ny side af den populære sanger, der åbenbares.

Publikum kan opleve, hvordan sangene og hans stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger.

Joey Moe er kendt for store hits som “Smukkest på en søndag”, “Million” og “Yo Yo”.

Billetterne koster 295 kr.

Du kan købe billetter her.