Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

MASH i Odense fylder et år: Fejrer det med vild konkurrence

Af Morten Hopballe

Annonce

Onsdag 6. december er det præcis ét år siden, at Modern American Steak House – bedre kendt som MASH – slog dørene op i Odense.

Og bøfrestauranten fejrer sin et års fødselsdag ved at sætte stor præmie på højkant – en fødselsdagsmiddag for 10 personer på MASH.

For MASH har det været et godt første år i Odense.

Odenseanerne har taget MASH’s lækre cocktails, møre bøffer og udsøgte vine til sig, og den overvældende modtagelse og interesse fra byens borgere, politikere og erhvervsfolk har givet MASH en fantastisk start på den fynske tilværelse.

“Det har været en spændende og sjov start her i Odense, hvor vi har lært meget om odenseanernes måde at gå i byen og spise på. Vi har et stærkt koncept med byens vel nok bedste udvalg af kød og udskæringer fra hele verden, den største vinkælder med 600 forskellige vine og en bartender, der laver cocktails af den anden verden,” siger Per Kristian Granli, restaurant manager hos MASH.

Lokal tilpasning af stærkt koncept

MASH-konceptet består af en række lækre starters, inden hovedattraktionen, som er det møre og velsmagende oksekød med tilhørende fritter, sauces og sides – efterfulgt af den søde finale og cocktails i baren alt sammen i et moderne, internationalt design.

“Vi har fået rigtigt mange positive tilbagemeldinger på mad, vin og indretning. Men vi har også erfaret, at vi skal lave nogle lokale tilpasninger, så vi passer bedre ind i Odense. Vi kigger bl.a. på nye tavleretter baseret på råvarer og specialiteter fra fynske producenter,” siger Claus Jørgensen, der er køkkenchef på MASH.

Fødselsdagsmiddag og bobler

MASH fejrer sin årsdag i dagene søndag 3. til onsdag 6. december. Alle, der spiser på MASH i de dage, får et lod, der indgår i lodtrækningen om en middag på MASH for 10 personer, så man kan fejre sin næste fødselsdag med manér. For at deltage skal man oplyse sit navn og telefonnummer i baren i forbindelse med en middag på MASH.

På selve fødselsdagen onsdag 6. december bydes alle spisende gæster på et glas bobler som velkomst.

“Vi har nogle superflotte selskabslokaler, så det kan uden tvivl blive en fantastisk fødselsdag for den heldige. Vi håber, at så mange som muligt vil lægge vejen forbi MASH til vores fødselsdag og deltage i lodtrækningen om fødselsdagsmiddagen,” siger Per Kristian Granli.

Om MASH

MASH – Modern American Steakhouse – byder på et stort udvalg af kød og udskæringer fra kødkvæg fra USA, Uruguay, Australien, Tyskland, Japan og Danmark. Gæster kan bl.a. smage dansk dry-aged ribeye, der er modnet i op til 90 dage og giver kødet en unik karakter, smag og fast mørhed.

MASH byder også på et velassorteret udvalg af vine på mere end 600 flasker. MASH Odense på Flakhaven har plads til 110 spisende gæster, en flot selskabsafdeling og en stor og ambitiøs bar.

MASH har aktuelt i alt ti restauranter: Bredgade i København, Rungsted, Skovriderkroen i Charlottenlund, Tivoli Hotellet i København, Københavns Lufthavn, Aarhus, Odense, Hamborg, Düsseldorf og London.

Del artikel

Andre læser også