Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordisk Film Biografer: Klar med nyt koncept og masser af events

Af Christina Frederiksen
Pressefoto
Pressefoto

Biografen skal ikke kun være et sted, hvor man ser film.

Den skal være et kulturelt tilbud, hvor man også kan gå til ølsmagning-, strikke- og yogaevents.

Nordisk Film Biografer i Odense Banegård Center går forrest i den udvikling og vil fremover lægge rammer til en stribe events, hvor filmen på det store lærred ikke er alene om at skulle trække folk i biografen.

Du har måske allerede hørt om, at man kan gå i yoga-bio på i banegårdcentret, men det er blot ét af mange events, som biografen har i kalenderen.

For eksempel byder den kommende tid på alt fra Oscar Night, hvor der både bliver hevet rød løber og drinks frem til alle de odenseanere, der gerne vil se Oscar-uddelingen i biografen.

Der er også planlagt Quiz&Film, stand-up med Lasse Rimmer og Phillip Devantier, live-koncert med Sigurd Barrett, og meget mere.

Eventkalenderen for februar.

Alle biografens kommende events kan ses her.

Natascha Amalie Andersen er ansat som eventmanager i Nordisk Film Biografer i Odense, og hendes opgave bliver blandt andet at få arrangeret en masse events, der kan trække odenseanerne i biffen.

Natascha Andersen.

Udviklingen af det nye event-koncept sker som led i den forvandling, Nordisk Film Biografer, delvis har gennemgået allerede.

Blandt andet med nye luksussæder, en helt ny foyer med egen bar, Fønix, hvor der både bliver solgt drinks og gourmetkaffe samt et nyt, opgraderet kioskområde.

Alt sammen tiltag, der skal løfte biografoplevelsen til et andet niveau.

Et niveau, hvor det ikke kun er filmen, men også omgivelserne og altså en hel masse fede events, der skal trække endnu flere gæster i biografen.

Hvis du gerne vil hurtigt i gang med nogle af de fede arrangementer, så er der godt nyt.

Skrækfest for 100 kroner

For allerede på fredag er Nordisk Film Biografer klar med et lækkert ølsmagningsarrangement, der bliver afholdt i samarbejde med Svendborgsund Bryghus.

For 245 kroner får man lov at smage fem øl, og der bliver også disket op med diverse snacks.

“Vi starter kl. 19.00, hvor vi smager på en masse lækre øl sammen i foyeren, mens Svendborgsund Bryghus gør os klogere på maltens rige. Efter ølsmagningen skal vi se actionfilmen, PLANE, med Gerard Butler i vores lækre luksussæder i sal 2,” lyder det om arrangementet.

Klokken 21 melder biografen sig på banen med et event i anledning af Odense Skrækfest, der bliver arrangeret af Odense Hovedbibliotek.

Her vil der være et oplæg om de to skrækfilm, Sort Kaffe (en kortfilm), og En Amerikansk Varulv i London, som efterfølgende bliver vist på lærredet.

Det koster kun 100 kroner at være med her.

Du kan købe billet til Ølsmagning & Film her og billetter til Skrækfest kan købes her.

Del artikel

Andre læser også