Populær smørrebrødsbuffet vender retur: Serverer klassikere med moderne tvist

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: First Hotel Grand Odense
Foto: First Hotel Grand Odense

Det eneste, der er bedre end smørrebrød, er smørrebrød ad libitum.

First Hotel Grand Odense er igen i år klar til at introducere deres populære smørrebrødsbuffet, som vil køre tre lørdage henover foråret.

Første buffetdag er lørdag den 14. marts fra kl. 12.00 til 15.00.

Det er hotellets ambitiøse kokke, der står for at trylle de mange højt belagte fristelser frem, og det bliver både et miks af de traditionelle madder som, vi kender det samt nyfortolkninger.

Man kan spise lige så meget, man har plads og lyst til og derefter trille fra hotellet smilende og mæt.

Til traditionalisterne og de eventyrlystne

Smørrebrødsbuffeten vil indeholde alle de traditionelt tilberedt lækkerier, som er belagt med omhu med bl.a. æg og rejer, roastbeef og remoulade.

Til de mere eventyrlystne har kokkene genskabt de klassiske stykker med et moderne tvist, så buffeten imødekommer enhver smag.

Som det hører sig til den danske spise, kan man selvfølgelig også tilkøbe et glas af husets hjemmelavede snaps foruden deres udvalg af lokalt bryggede ølspecialiteter, der harmonerer smørrebrødet på fineste manér.

Prisen er 245 kr for voksne, mens børn kan spise for 175 kr.

Hvad: Smørrebrødsbuffet
Hvor: First Hotel Grand Odense, Jernbanegade 18
Hvornår:
14. februar
18. april
16. maj