Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Æggejagt, konkurrencer og krea-værksted: Kom til påskehygge i Café ODEON Social

Af Annoncør

Påsken står for døren, og det vil man gerne fejre i ODEON. Derfor inviterer de til påskehygge i Café ODEON Social, hvor du kan komme forbi med venner og familie.

Så det er nu, du skal tage familie og venner under armen og slå et smut forbi ODEON i påsken.

Her kan du gå på æggejagt med ungerne, tegne, klippe og lege med perler i Café ODEON Social. Du kan få chancen for at vinde et påskeæg på hele 3 kg lækker påskechokolade.

Hvornår:

  • Mandag den 11. april kl. 10-17
  • Tirsdag den 12. april kl. 10-17
  • Onsdag den 13. april kl. 10-17
  • Lørdag den 16. april kl. 10-17

Aktiviteter

Æggejagt i ODEONs Foyer

Slip børnene løs i ODEON, og lad dem gå på æggejagt i ODEONs foyer. Der vil være en lille præmie til de børn, som finder alle æggene. Du er naturligvis velkommen til at være med, hvis de små størrelser har brug for en hjælpende hånd. Æggejagten er i gang, så længe præmielager haves.

Krea-værksted i Café ODEON Social

Vi har et stort lager af farveblyanter, sakse, lækkert papir og perleplader, så der er lagt op til det helt store påske krea-værksted i Café ODEON Social. Her kan du klippe gækkebreve, farvelægge påsketegninger, spille hyggelige spil eller blot nyde en kop kaffe eller kakao sammen med familie og venner.

Til den søde tand

ODEONs konditor har sørget for at lave rigeligt med påskelækkerier, som kan købes sammen med din kaffe eller kakao i Café ODEON Social. Vi sørger for at have et lækkert påsketilbud på kaffe og kage, så du kan komme rigtigt i påskestemning.

Tegnekonkurrence

Slip kreativiteten løs og vær med i konkurrencen om 3 kg påskechokolade. Når du kigger forbi Café ODEON social, kan alle børn og andre kreative sjæle kreere en flot tegning. Aflever den i caféen, så trækker vi lod blandt alle tegninger, og vinderen kan se frem til at få udleveret et kæmpe påskeæg. Den heldige vinder trækkes tirsdag den 19. april og får direkte besked på e-mail.

Det praktiske

Arrangementet er løbende og kræver ikke tilmelding. Det koster ikke noget at deltage udover det, du selv vælger at købe i Café ODEON Social.

Du er velkommen til at komme forbi til et kort besøg eller hænge ud lige så længe du vil.

Læs mere på www.odeonodense.dk

Del artikel

Andre læser også