Nyt i Odense: Tidligere OB-profil bliver partner i nyt PR-bureau

Skrevet af: Michael Qureshi

Mate PR er navnet på et helt nyt PR-og kommunikationsbureau i Odense.

I tirsdags d. 1. oktober kunne den tidligere OB-spiller Carsten Lektonen løfte sløret for, at han nu har åbnet sit eget bureau sammen med Mia L. Rasmussen.

Carsten Lektonen og Mia L. Rasmussen har de seneste år arbejdet for kommunikationsvirksomheden KommPress, så det er to erfarne journalister og rådgivere, der står bag Mate PR.

De vil hjælpe store og små virksomheder med finde og formidle deres unikke historier i tekst og levende billeder – og vigtigst af alt: De skal have det sjovt.

“Mate PR er et nyt, innovativt PR- og kommunikationsbureau født ud af en ide om at skabe et levende, uhøjtideligt og legende bureau, der kreerer tekst og levende billeder.

Vi har valgt navnet Mate, fordi vi privat er gode venner, og fordi vi ønsker at have det sjovt med vores kunder og være deres ’best mates’ i jagten på opmærksomhed,” forklarer Carsten Lektonen.

Vil skabe en arbejdsplads med fuld frihed

Han og partneren Mia L. Rasmussen mødte hinanden på deres tidligere arbejdsplads, hvor de begge i en årrække har siddet som seniorrådgivere.

Igennem længere tid har de overvejet, hvordan de kunne skabe en anderledes arbejdsplads, og de første tanker om det nye bureau tog fart.

“Vi ønsker at skabe en arbejdsplads med fuld frihed for både de ansatte og vores kunder.

Vi tror på, at kreativiteten lever bedst, når den enkelte får mulighed for at arbejde, som det passer dem bedst – den gode idé opstår ikke nødvendigvis i et mødelokale klokken 15 om eftermiddagen, hvor alle er ved at være trætte.

Kunderne betaler os for de gode ideer, for vores kreativitet. Derfor skal vi skabe et miljø, hvor vi værner om netop dét.

Vi tror fuldt ud på, at alle mennesker vil yde deres absolut bedste, hvis de samtidig har friheden til at planlægge deres egen arbejdsdag, ja, hele deres arbejdsliv.

Og så skal det ganske enkelt være sjovt at gå på arbejde, og vi skal grine sammen. Også når vi møder udfordringer, for livet er for kort til andet,” forklarer Mia L. Rasmussen.

Vil især levere levende billeder i form af video for kunderne

Hun er overbevist om, at det også vil smitte af i den kvalitet, der bliver leveret til kunderne.

“Vi kommer aldrig til at gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod,” slår hun fast.

Mate PR vil først og fremmest kunne levere alle former for tekst og levende billeder i form af video.

De tilbyder strategier for brugen af sociale medier samt produktion af indhold dertil og alle former for presseindsatser.

Herudover kan de hjælpe med at udvikle og eksekvere på alle former for events og produktlanceringer samt styre kommunikation forud, under og efter eventen.

“Vi er begge uddannede journalister og har derfor håndværket i orden og stor erfaring fra diverse landsdækkende medier.

Herudover har vi stor bureauerfaring og et kæmpe netværk. Vi er eksperter i at finde den unikke historie i enhver virksomhed og i hjælpe med at få historien ud på de platforme, der er mest effektive for den pågældende virksomhed.

Især video er de seneste år blevet et ekstremt effektivt virkemiddel til at formidle sine budskaber, og her kan vi også skabe produktioner af høj, journalistisk kvalitet til rigtig gode priser,” forklarer Carsten Lektonen.

Har fokus på omkostningerne for kunderne

Han fortsætter;

“Vi er et bureau for virksomheder med både små og store marketingsbudgetter. Der er så mange spændende virksomheder derude, som bare ikke har held med at komme ud og kommunikere effektivt.

Vi synes selv, at vi har skabt nogle pakker, som prismæssigt er konkurrencedygtige og spiselige for virksomheder i alle størrelser.

Nogle virksomheder har en kommunikationsafdeling, men har brug for en sparringspartner. Nogle virksomheder har ikke råd til at ansætte en person med ansvar for kommunikationen, og her kan vi håndtere al kommunikation for virksomheden.”

Mate PR har besluttet at lukke alle nysgerrige ind bag kulisserne i opstarten og i driften af bureauet. Derfor har de valgt at bruge de sociale medier, Instagram og Linkedin, til at dele ud af deres oplevelser med at starte et nyt bureau op.

Herudover vil de også hjælpe andre iværksættere.

“Vi ved, at det er hårdt at skabe noget nyt. Der er meget at tage stilling til, og der er store glæder, udfordringer og nederlag. Men man lærer så meget i processen, og det vil vi gerne dele ud af.

Herudover har vi også besluttet, at vi hver måned udlodder en gratis pressemeddelelse til en iværksætter/et start-up, som skal have hjælp til at fortælle deres gode historie. Det kan man ansøge om på vores hjemmeside,” fortæller Mia L. Rasmussen.

Tæt på Odense: Danmarks eneste sexdukke-bordel er åbnet

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto: Pxhere
Arkivfoto: Pxhere

Man ved efterhånden godt hvad de neonfarvede Open-skilte betyder.

Der foregår som regel en eller anden form for prostitution derinde, og de ses overalt i landet. Prostitution er faktisk ikke ulovligt i Danmark.

Men nu er et helt andet slags bordel åbnet knap 20 km fra Odense. Det er TV2 Fyn, der har været på besøg hos Danmarks eneste sexdukke-bordel.

Det har tidligere været åbent i Århus men lukkede ned på grund af brok fra naboer. Nu er Doll House åbnet i Vissenbjerg på Fyn, og det er åbenbart blevet en pæn succes, siden man slog dørene op igen her i december.

“Der har været folk fra Asien, der har været folk fra Sydamerika og fra hele Europa,” fortæller Peter Shange, vært for bordellet, til TV2 Fyn.

 

Afrikanske og asiatiske dukker

På deres egen Facebook-side Doll House skriver de bl.a. om “pigerne”.

“Afrikanske Abeni på på 160 cm, G skål, 40 kg og afrikanske former.
Abeni ligner en væske ægte afrikansk kvinde med stor bagdel, lille talje og store bryster.

Asiatiske Kim på 140 cm, D skål, 28 kg med lang mørkt hår.
Kim er en asiatisk frækkert med flad mave og struttende bagdel.”

Du kan se det helt særlige indslag herunder;

Perfekt julegave: Nu kan du købe en brugt bilfærge i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Den Blå Avis
Foto: Den Blå Avis

Hvad giver man manden eller kvinden, der har alt i julegave?

Prøv med en brugt bilfærge med plads til 14-16 biler og egen restaurant ombord.

Lige nu trender en salgsannonce på Den Blå Avis med en brugt bilfærge fra 1982.

Sælgeren har adresse i Odense kan man læse ud fra salgsannoncen.

Den kan både bruges som færge i dansk og internationalt farvand.

Foto: Den Blå Avis

Vildeste husbåd i Odense Havn

Men den kan også bruges som den vildeste husbåd i Odense Havn eksempelvis. Prisen er 1,2 mio. kr., men så har du altså noget du helt sikkert kan blære dig med.

I salgsannoncen står der bl.a.

“Her sælges et stk bilfærge passager færge til fart i internationalt farvand eller i kystnært farvand eller dit nye hus med kæmpe garage med plads til 16-18 biler.

At beskrive hvad der er lavet, lige fra nye tanke, til ny bundplader skruer og aksler lejer motore lysmaskiner bildæk som er konverteret om til kæmpe festsal, og der er investeret 1,7 mill.

Harald Blåtand trænger til udvendig maling, og andre mindre reparationer, og færdig klasening.”

Du kan se selve salgsannoncen her

Adventskonkurrence: Vind en overdådig middag for 2 på Restaurant HOS

Skrevet af: Michael Qureshi
Mørt grillet oksekød gøres klar til servering.
Mørt grillet oksekød gøres klar til servering.

Så er det blevet 3. advent, og vi er klar på endnu en fed adventskonkurrence til MigogOdenses læsere.

Den første var en fed elektronik-pakke fra SACKit. I sidste weekend var det Vi Elsker 90’erne billetter.

Denne gang skal vi ud i gastronomiens verden. Vi udlodder i samarbejde med Restaurant HOS en middag for 2 på en af Odenses bedste nye restauranter.

Restaurant HOS har i den grad taget Odenses madscene med storm.

Først og fremmest har de etableret sig som byens førende smørrebrødsrestaurant på rekordtid. De har blandt andet været nomineret til Årets Smørrebrødsrestaurant i hele Danmark i Den Danske Spiseguide.

Men deres spiseoplevelser i weekenderne vækker også opsigt.

Snacks og bobler – altid godt at starte på.

Madanmelder var begejstret

Vores madanmelder var bl.a. vildt begejstret. Du kan læse anmeldelsen her.

I maj vandt de endda den store restaurant-dyst Bedst på Fyn. Efter en tæt og intens finale slog de etablerede Restaurant Pasfall.

Nu har du mulighed for at opleve de kulinariske lækkerier i Kongensgade 65.

Sådan vinder du en overdådig middag for 2 i det nye år

Like opslaget lagt på MigogOdenses Facebook-side søndag d. 15. december kl. 19.00
Skriv hvem du vil invitere med på HOS

Vi trækker en vinder på torsdag d. 19. december