Nyt i Odense: Tidligere OB-profil bliver partner i nyt PR-bureau

Skrevet af: Michael Qureshi

Mate PR er navnet på et helt nyt PR-og kommunikationsbureau i Odense.

I tirsdags d. 1. oktober kunne den tidligere OB-spiller Carsten Lektonen løfte sløret for, at han nu har åbnet sit eget bureau sammen med Mia L. Rasmussen.

Carsten Lektonen og Mia L. Rasmussen har de seneste år arbejdet for kommunikationsvirksomheden KommPress, så det er to erfarne journalister og rådgivere, der står bag Mate PR.

De vil hjælpe store og små virksomheder med finde og formidle deres unikke historier i tekst og levende billeder – og vigtigst af alt: De skal have det sjovt.

“Mate PR er et nyt, innovativt PR- og kommunikationsbureau født ud af en ide om at skabe et levende, uhøjtideligt og legende bureau, der kreerer tekst og levende billeder.

Vi har valgt navnet Mate, fordi vi privat er gode venner, og fordi vi ønsker at have det sjovt med vores kunder og være deres ’best mates’ i jagten på opmærksomhed,” forklarer Carsten Lektonen.

Vil skabe en arbejdsplads med fuld frihed

Han og partneren Mia L. Rasmussen mødte hinanden på deres tidligere arbejdsplads, hvor de begge i en årrække har siddet som seniorrådgivere.

Igennem længere tid har de overvejet, hvordan de kunne skabe en anderledes arbejdsplads, og de første tanker om det nye bureau tog fart.

“Vi ønsker at skabe en arbejdsplads med fuld frihed for både de ansatte og vores kunder.

Vi tror på, at kreativiteten lever bedst, når den enkelte får mulighed for at arbejde, som det passer dem bedst – den gode idé opstår ikke nødvendigvis i et mødelokale klokken 15 om eftermiddagen, hvor alle er ved at være trætte.

Kunderne betaler os for de gode ideer, for vores kreativitet. Derfor skal vi skabe et miljø, hvor vi værner om netop dét.

Vi tror fuldt ud på, at alle mennesker vil yde deres absolut bedste, hvis de samtidig har friheden til at planlægge deres egen arbejdsdag, ja, hele deres arbejdsliv.

Og så skal det ganske enkelt være sjovt at gå på arbejde, og vi skal grine sammen. Også når vi møder udfordringer, for livet er for kort til andet,” forklarer Mia L. Rasmussen.

Vil især levere levende billeder i form af video for kunderne

Hun er overbevist om, at det også vil smitte af i den kvalitet, der bliver leveret til kunderne.

“Vi kommer aldrig til at gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod,” slår hun fast.

Mate PR vil først og fremmest kunne levere alle former for tekst og levende billeder i form af video.

De tilbyder strategier for brugen af sociale medier samt produktion af indhold dertil og alle former for presseindsatser.

Herudover kan de hjælpe med at udvikle og eksekvere på alle former for events og produktlanceringer samt styre kommunikation forud, under og efter eventen.

“Vi er begge uddannede journalister og har derfor håndværket i orden og stor erfaring fra diverse landsdækkende medier.

Herudover har vi stor bureauerfaring og et kæmpe netværk. Vi er eksperter i at finde den unikke historie i enhver virksomhed og i hjælpe med at få historien ud på de platforme, der er mest effektive for den pågældende virksomhed.

Især video er de seneste år blevet et ekstremt effektivt virkemiddel til at formidle sine budskaber, og her kan vi også skabe produktioner af høj, journalistisk kvalitet til rigtig gode priser,” forklarer Carsten Lektonen.

Har fokus på omkostningerne for kunderne

Han fortsætter;

“Vi er et bureau for virksomheder med både små og store marketingsbudgetter. Der er så mange spændende virksomheder derude, som bare ikke har held med at komme ud og kommunikere effektivt.

Vi synes selv, at vi har skabt nogle pakker, som prismæssigt er konkurrencedygtige og spiselige for virksomheder i alle størrelser.

Nogle virksomheder har en kommunikationsafdeling, men har brug for en sparringspartner. Nogle virksomheder har ikke råd til at ansætte en person med ansvar for kommunikationen, og her kan vi håndtere al kommunikation for virksomheden.”

Mate PR har besluttet at lukke alle nysgerrige ind bag kulisserne i opstarten og i driften af bureauet. Derfor har de valgt at bruge de sociale medier, Instagram og Linkedin, til at dele ud af deres oplevelser med at starte et nyt bureau op.

Herudover vil de også hjælpe andre iværksættere.

“Vi ved, at det er hårdt at skabe noget nyt. Der er meget at tage stilling til, og der er store glæder, udfordringer og nederlag. Men man lærer så meget i processen, og det vil vi gerne dele ud af.

Herudover har vi også besluttet, at vi hver måned udlodder en gratis pressemeddelelse til en iværksætter/et start-up, som skal have hjælp til at fortælle deres gode historie. Det kan man ansøge om på vores hjemmeside,” fortæller Mia L. Rasmussen.

Gratis levering i Odense og helt ned til 4 kuverter: Smageriet sørger for årets påskefrokost

Skrevet af: Michael Qureshi

Havde du også set frem til årets påskehygge med alle dem, du holder allermest af?

Det kan faktisk stadig lade sig gøre at sætte en skøn påskefrokost på menukortet.

Og samtidig bestille maden udefra.

Smageriets kokke har nemlig udviklet en påskefrokost, der, som noget helt nyt, nu kan bestilles helt ned fra 4 kuverter.

@testfamilien / Smageriet

9 velsmagende anretninger

Påskefrokosten består af 9 velsmagende anretninger  – 7 kolde og 2 lune – lavet med kærlighed – se menuen nederst i artiklen.

Man kunne jo også forære gode venner eller familie den indbydende påskefrokost som en gave, nu man ikke fysisk kan mødes i år.

Den perfekte mulighed for at få hygget og spist sig glade sammen – hver for sig.

Gratis levering

Smageriet har gratis levering i og omkring Odense, Aarhus og København – ved bestilling inden d. 13/4

Og husk, du kan bestille helt ned fra 4 kuverter.

Menuen skal blot bestilles 2 dage før levering.

Det får du med:

✔️ Gammeldags modnet sild med cremefraiche, løg & kapers

✔️ Æg med mayo, karse, krebsehaler og citronperler

✔️ Babyspinat med melon, agurk, salatost, ristede hasselnødder og rosepeber

✔️ Røget laks med rygeostcreme og rugbrødschips

✔️ Roastbeef med remoulade, syltede grønne tomater og rodfrugtchips

✔️ Brownie med karamelcrunch

✔️ Vesterhavsost med syltede valnødder

✔️ Hertil tarteletter med høns og paneret rødspættefilet med remoulade og citron

De to lune retter leveres kolde, og skal blot have en let opvarmning.

Hvad: Smageriets påskefrokost fra 4 kuverter
Hvor: Leveres i hele landet (fastland & brofaste øer)
Hvornår: Leveres fra den 30. marts t.om. 14. juni. Skal blot bestilles 2 dage før levering
Hvor meget: 199 kr./kuvert (ex. miljøtillæg & levering)
Hvordan: Læs mere lige her

*Tilbuddet om Gratis levering gælder i følgende postnumre:
1050 til 2930, 4200, 5000​, 5200​, 5210​, 5220​, 5240​, 5260​, 5270​, 5290​, 5320​, 5491, 8000 til 8390 (undtaget 8305), 8520.
Gratis levering kan ikke kombineres med øvrige rabatter.

Nye tal offentliggjort: Så mange er indlagt med Corona-virus på Fyn

Skrevet af: Redaktionen

Er man interesseret i at kende udviklingen på spredningen af corona-virussen i Danmark, så kan man hver dag holde øje med Statens Serum Institut, der løbende udgiver overvågningsrapporter.

Her er den seneste blevet frigivet lidt over klokken 13.00 tirsdag eftermiddag, og vi tager endnu engang et dyk ned i tallene for Fyn.

Du kan selv følge med her.

Der er pt 4.978 bekræftede tilfælde af corona-smittede i Danmark. Det er 331 flere på det seneste døgn.

Antal døde er 203, hvilket er 16 flere end i går.

Der er i dag 472 indlagte, hvilket på landsplan er faldet med 5%.

Stabile tal på Fyn

I Region Syddanmark som hører under Fyn er antallet af indlagte faldet med 3% på et enkelt døgn.

I dag er der 71 indlagte i Syddanmark, hvoraf 22 er på intensiv og 22 i respirator.

Syddanmark ligger pænt stabilt, hvor tallene dagligt svinger lidt op og ned, men den seneste tid er tallene faldet en smule.

Landets samlede dødstal er nu på 203 personer. Opgørelsen omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist COVID-19-infektion. COVID-19 er ikke nødvendigvis den tilgrundliggende årsag til dødsfaldet.

Antallet af dødsfald har været nedadgående inden for de sidste par dage, så man kan krydse fingre, for at denne kurve fortsætter i den rigtige retning.

Du kan selv se tallene herunder fra Statens Serum Institut.

Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut
Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut

Politiet om påskeindkøb: Udnyt de forlængede åbningstider

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For at undgå kødannelser og mange mennesker samles på et sted anbefaler politiet, at man gør brug af dagligvarebutikkernes forlængende åbningstider hen over påsken.

De store dagligvarebutikker har ekstraordinært fået mulighed for at holde åbent flere dage end sædvanligt i påsken.

Det sker for at sprede kundernes besøg ud over længere tid og dermed skabe mere plads mellem kunderne. På den måde mindsker man risikoen for smittespredning af coronavirus/covid19.

”Der er altså flere dage at handle på, så ingen grund til indkøbspanik. Sørg for at have god tid, køb gerne ind på skæve tidspunkter, følg butikkens anvisninger og vis hensyn over for ældre og udsatte, når du drager ud for at fylde indkøbsvognen”, siger Rispolitiets Kommunikationsdirektør, Anders Frandsen.

Disse gode råd gælder selvfølgelig også, hvis du planlægger at tage i plantecenter eller byggemarked i påsken.

”Et smil er som bekendt den korteste afstand mellem to mennesker. Det gælder også, selvom man står et par meter fra hinanden”, siger Anders Frandsen.