MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Farvel til ikonisk restaurant: Ny topmoderne McDonald’s åbner i midtbyen

Af Stine Kjølby Christensen

Det er ved at være 40 år siden, at Danmarks tredje McDonald’s åbnede i Kongensgade i Odense.

Restauranten var blandt de allerførste i hele landet, og siden er der blevet langet burgere, fritter og sodavand i lange baner over disken i Odense midtby.

Desværre er tiden nu løbet fra den populære restaurant, og derfor er det et spørgsmål om måneder, før det er slut med at købe Big Mac og McNuggets på netop nette placering – i stedet kan vi dog glæde os til en helt ny.

“Vi er virkelig ærgerlige over at skulle lukke så ikonisk en beliggenhed, men de fysiske rammer stemmer ikke længere overens med fremtidens McDonald’s-restaurant,” fortæller fortæller franchisetager, Michael John Kristiansen.

“Derfor har vi nu i et par år været på udkig efter den helt rigtige beliggenhed til den nye restaurant – og nu er det helt sikkert, at det bliver på Fisketorvet i Odense,” siger han.

150 siddepladser og topmoderne faciliteter

Den nye McDonald’s åbner i Dalle Valles tidligere lokaler – hvilket også betyder, at den gamle restaurant samtidig lukker i Kongensgade.

Den nye restaurant på Fisketorvet får 150 siddepladser og bliver – ifølge Michael John – alt det, som man kan forvente af en moderne McDonald’s-restaurant.

“Odenseanerne kan glæde sig til en langt større og ny restaurant med alt det, som McDonald’s i dag kan tilbyde med nyt design, stort legeland, udeservering og meget mere.

De nye lokaler gør det muligt for os at opgradere på en lang række parametre, og vi er efterhånden også den eneste restaurant i Danmark, der endnu ikke er lavet om til det nye setup,” siger Michael John.

Tidshorisonten for den nye beliggenhed er endnu ikke fastslået, men står det til den succesfulde franchisetager, så bliver det i år.

“Vi sigter efter, at det bliver i år – forhåbentlig i start/midt november. Der er stadig noget Corona-efterslæb, der gør det svært for os at kende leveringshorisonten på mange af de materialer, vi skal bruge i forbindelse med ombygningen.

Men det ved vi sandsynligvis mere om på den anden side af sommeren,” siger han.

Del artikel

Andre læser også