Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Medie erfarer: Regeringen vil åbne for udeservering på caféer og restauranter

Af Stine Kjølby Christensen
Cafe Biografen. Foto: Arkiv
Cafe Biografen. Foto: Arkiv

Går vi ikke allesammen og drømmer om en lækker caféburger eller måske en veltilberedt gourmetmenu, der får englene til at synge?

Hvis dit svar er et rungende “JO!”, så læs videre – måske er er der endelig håb forude.

I de politiske forhandlinger om næste fase for genåbningen af Danmark har regeringen foreslået at åbne mere af detailhandlen og for udendørsservering for restauranter og cafeer.

Det erfarer Jyllands-Posten fra fra en række kilder.

I dag har landets partiledere mødtes med regeringen for at drøfte, hvordan en mulig genåbning Danmark skal se ud i praksis.

Indtil videre er planen, at genåbningen skal ske fra d. 10. maj – men det har endnu været uvist, hvem denne genåbning ville komme til gode.

Ifølge Jyllands-Postens kilder er der to brancher, der bliver peget på som nogle af de første til at åbne: Det ene er detailhandlen, herunder storcentrene, og det andet er caféer og restauranter.

Sidstnævnte bliver i første omgang med udeservering.

Derudover vil der i åbningsplanerne blive drøftet, hvordan den danske sommer skal komme til at udvikle sig, nu hvor danskerne forventes at skulle holde ferie indenrigs.

For at det hele skal forløbe så risikofrit som muligt har regeringens bedt sine eksperter om at estimere effekten af forskellige tiltag i forbindelse med åbningen – både sundhedsmæssigt og økonomisk.

Ifølge Jyllands-Posten vil forhandlingerne fortsætte i morgen og ind i næste uge, før de bliver præsenteret for offentligheden.

Det er vigtigt at understrege, at disse oplysninger stammer fra en række af Jyllands-Postens anonyme kilder og er hverken be- eller afbekræftet af regeringen. 

Del artikel

Andre læser også