MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mekka for smørrebrødselskere: Spis ad libitum for 199 kr

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Klosterkroen
Foto: Klosterkroen

Af Simone Vestergaard

Restaurant Klosterkroen har haft stor succes, siden de i 2015 slog dørene op i Odense. Mens mange restauranter har fokus på de mange internationale muligheder, har kroen haft et gennemgående fokus den den gode klassiske danske mad.

Og det bliver jo næsten ikke mere dansk, end det klassiske danske smørrebrød.

I 2017 blev Smørrebrødsfestivalen besøgt af over 200 sultne fynboer, og igen i år står Klosterkroen for den hyggelige festival, som løber fra d. 8-12. maj.

For bare 199 kr. kan man spise sig mæt i opgraderede smørrebrødsklassikere.

Opgraderede smørrebrød i de ideelle omgivelser

Klosterkroen startede med en mission om at kreere klassisk dansk mad, som vi alle elsker og kender. Det har de formået, og nu vil der for andet år i træk være mulighed for, at spise sig godt mæt i danske lækkerier.

Kokkene er gået i det kreative hjørne og de har givet det danske smørrebrød en lille opgradering, der indebærer lækre smagsoplevelser og farverige tiltag til festivalen.

”Vi vil gerne vise, at man ikke altid behøver at gå den traditionelle vej, og samtidig prøve at præge smørrebrødstankegangen”, siger køkkenchefen Denni Politowska til MigogOdense.

Foto: Klosterkroen

Kroen har en stor kærlighed til det danske spisekort og de ønsker ikke, at den gode klassiske danske mad skal glemmes – specielt ikke når der er så mange andre internationale muligheder at vælge imellem.

’’Køkkenet skal have lov til at prøve at eksperimentere med deres kreative evner. Smørrebrød er gået hen og blevet meget populært igen blandt godtfolk, og vi vil gerne vise at smørrebrød er lækkert. Og egentlig dyrke kreativiteten og mulighederne inden for denne spise,” fortæller restaurantchef Amanda Kuczynski og fortsætter:

’’Vi har i forvejen et smørrebrødskort, men lige i uge 19 vil vi gerne løfte barrieren det højere, hvor vi virkelig koncentrerer os kun omkring smørrebrød. Smørrebrødsfestivalen er det eneste der serveres til frokost fra d. 08-12 maj lige pånær vores Pariserbøf’.

Kroen værner om hyggen

Det er ikke kun maden, der er i fokus. I restauranten er der røde-hvide duge og masser af nostalgi, gode fund og antikviteter. Der er stor fokus på hygge og uformel, hjemlig stemning.

For Kroen er det vigtigt, at gæsterne både får god mad og en god helhedsoplevelse, hvor de føler sig velkommen og hjemme.

Vil du sikre dig et bord til festivalen? Så kan du booke lige her.

Åbningstider:

Tirsdag – torsdag kl.12:00 – 15:00
Fredag – lørdag kl.11:00 – 15:00

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien