MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Melder ud: Skat udsender 152.000 breve op til jul

Af Christina Frederiksen
Foto: Skattestyrelsen
Foto: Skattestyrelsen

Som noget nyt sender Skattestyrelsen servicebreve til borgere, der i den kommende måned har B-skat eller restskat, som forfalder måneden efter. Målet er bl.a. at få flere til at betale til tiden.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

I dagene op mod jul udsender Skattestyrelsen 152.000 breve til borgere, der har mindst én kommende, ubetalt rate på B-skat og/eller en restskat med forfald i januar.

“Vi ønsker med dette nye tiltag at minde borgere om at få betalt deres B-skat eller restskat inden en rate forfalder til betaling. Det skal ikke forstås som en opkrævning, men snarere som en venlig påmindelse – en form for et servicebrev.

Vi håber med brevudsendelsen også at få en tættere dialog med borgere, så vi undervejs kan hjælpe enkelte, der måtte ønske at indgå betalingsaftaler i forbindelse med restskat eller med ændringer af forskudsopgørelsen i forbindelse med indbetalingen af B-skatter, siger underdirektør i Skattestyrelsen Rikke Busk Ginnerup.

Fokus på betalinger

Indsatsen er del af Skattestyrelsens styrkede indsats om at intensivere vejledningen overfor borgere og virksomheder og understøtte fleksible løsninger, som gør det lettere at betale sine skatter og afgifter til tiden.

“De her mange breve er derfor et forsøg på at hjælpe borgerne med at gøre det rigtigt. Skat er ikke enkelt for mange. Det ved vi godt, og det er jo bl.a. derfor, vi er her,” siger underdirektør i Skattestyrelsen, Rikke Busk Ginnerup.

Del artikel

Andre læser også