Ny restaurant er åbnet i Odense: Mellemøstligt mad efter hemmelige opskrifter

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Kender du AKKO?

Udover at være en historisk by i det nordlige Israel, hvor både grækerne, romerne og arabere gennem tiderne har været, så er det også navnet på en forholdsvis ny restaurant i Vollsmose Torv centeret.

Her får du ikke bare arabisk mad, men traditionelt gammeldags mellemøstlig mad, som ifølge ejer Mohammed Doudar laves med særlige og hemmelige ingredienser.

Blandt andet foul og humus, som er to arabiske retter, alle i de arabiske lande kender og spiser – og som vi her i Danmark også er begyndt at kende de senere år.

Men AKKO er ikke bare et sted, hvor du kan få aftensmad; der serveres også morgenmad for gæsterne.

Foto: AKKO’s facebookside

”Kommer du om morgenen, kan du blandt andet få grillet ost, teskie, foul, humus, æg & sucuk og masser af andre traditionelle arabiske retter.

Til aften kommer så vores grillkyllinger, som faktisk er de eneste i hele Odense, der grilles på spyd. Kyllingerne bliver marineret efter en hemmelig opskrift, som kommer fra en kendt restaurant i Berlin,” fortæller Mohammed Doudar.

Uanset om du er bekendt med mellemøstlig mad eller ej, er en tur på AKKO helt sikkert et oplagt sted at svinge vejen forbi.

Restaurantens navn er naturligvis opkaldt efter førnævnte by, hvor ejerne oprindeligt kommer fra.