MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurantkæde kommer til Odense: Tre spisesteder åbner på stribe

Af Michael Qureshi
Foto: Aarhusupdate.dk
Foto: Aarhusupdate.dk

Der er i den grad noget at glæde sig til for borgerne i Dalum.

I løbet af ganske kort tid åbner ikke blot et men hele tre populære spisesteder lige ved siden af hinanden i Odense SV.

To af Odenses mest populære spisesteder, Bar’Sushi og Mamma’s, åbner nemlig spisesteder på Dalumvej. Som om det ikke er nok, så får Odense også for første gang Memphis Road House.

Rygning og tilberedning af kød er omdrejningspunktet

Vores venner fra Aarhus Update har tidligere anmeldt Memphis Road House. Der skrev de således;

“Køkkenet er tæt forbundet med -og meget udpræget i det sydlige USA. Med vægt på BBQ erfaringer i Kansas City, North Carolina, Texas og Memphis er rygning og tilberedning af kød klart omdrejningspunktet. Det er selve grundstenen i Soul food.

Vi spiste en North Carolina Pulled Pork Sandwich til 95 kroner. Den bestod af langtidsstegt marineret svinebov røget i 13 timer med hickorytræ. Derefter er kødet pillet fra hinanden og serveret i en hjemmebagt bolle.”

Anmeldelsen fortsætter;

“Det hedder en down-home atmosfære. Et sted hvor du kan være dig selv, tage det roligt – eller få nogle oplevelser der flytter dig. Det er, hvad Memphis Roadhouse handler om. Gode amerikanske øl, iskolde Margaritas og et pænt udvalg af vine fra USA er kun positivt.”

Du kan læse hele anmeldelsen her

Dalumvej byder allerede på restauranter som Classic Indian Takeaway og Café Mauritz.

Men ifølge Søren Gordon Rasmussen, som er indehaver af Bar’Sushi, har der manglet noget.

”Vi ser Dalum som et fantastisk område at åbne vores nye Bar’Sushi. Jeg er selv flyttet til Dalum, og jeg synes, der mangler noget japansk inspireret mad i området.”

Foto: Bar Sushi

Et attraktivt område

Ved at vælge Dalum som deres nye location, satser de tre restauranter på et område i Odense, som ifølge Søren Gordon Rasmussen bliver mere og mere populært og attraktivt:

”Folk i Dalum handler lokalt, så vores udvidelse til Dalum betyder forhåbentligt, at vi får en masse lokale gæster. Flere bygninger er ved at blive renoveret i området, og Dalum bliver mere og mere attraktivt især for unge. Det er en positiv udvikling, som jeg er sikker på, at vores nye restaurant kommer til bidrage til.”

De tre restauranter åbner der, hvor Dalumvejs gamle dyrehandel lå.

”I Dalum kommer vi både til at have take away og diner ligesom på Læssøegade, så man både kan tage maden med hjem og sidde og hygge med maden i vores hyggelige diner. Vi glæder os enormt meget til at åbne og byde både nye og gamle kunder velkommen i Dalum.”