MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mere fest i Kongens Have: I morgen er der igen Torsdagskoncert

Af Betina Vestergård Jepsen
Her fra en torsdagskoncert
Her fra en torsdagskoncert

I morgen kommer der igen gang i Kongens Have i Odense, når årets Torsdagskoncerter for anden gang bliver afholdt.

Det danske sommervejr viste sig fra sin bedste side sidste torsdag, da dette års Torsdagskoncerter blev afholdt, og Fallulah, Holmen Hustlers og The Red House fyrede op under Kongens Have.

Garanti for ny fest

Forhåbentlig bliver vejret lige så godt i morgen, når Sweethearts, Aksglæde og BALI står for festen. Arrangørerne har desuden lovet flere toiletter til denne uges koncert, da gæsterne i sidste uge klagede over for lange toiletkøer.

Vi giver dig her et lille overblik over denne torsdags kunstnere:

Sweethearts
Folkekære Sweethearts har i mere end 20 år underholdt festglade danskere. Bandet består af forsanger Pernille Højmark, Peter Michael på keyboard, Bo Bistrup på guitar, Holger Kølle på trommer og Kim Kidholm på bas.

I en video, som Torsdagskoncerterne har lagt ud på deres Facebook-side lover Pernille Højmark, at Sweethearts er klar til en fest. Så kom i Kongens Have og syng med på Sweethearts’ fortolkning af flere populære ørehængere fra 70’erne og 80’erne, som f.eks. “Mormors Kolonihavehus”, “Disco Tango” og “Himmelhunden”.

 

Aksglæde
Aksglæde er et københavnsk band, som består af forsanger Jacob Aksglæde, hans fætter Mikkel Aksglæde samt Marc Wichmann og Kasper Snekloth.

Bandet spiller dansksproget pop, og deres single “Lille Taarbæktøs” blev kåret af P6 Beat som en af 2015’s bedste sange fra et dansk upcoming band blandt navne som Liss og Bisse. Men du kender måske også deres anmelderroste single ”Fantomfølelser” eller ”Næste Sommer”. 

 

BALI
BALI er et odenseansk pop-rock-band. Men det er ikke et helt almindeligt band, for det blev startet i 2001 som et musikprojekt for psykisk udviklingshæmmede i Odense Kommune.

På trods af bandmedlemmernes udfordringer har de opnået stor succes. Bandet vandt bl.a. Handicap Grand Prix i 2015, og så har de turneret i Japan, hvor de spillede på institutioner for udviklingshæmmede.