MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mere lækkert i Odense: Populær sandwichbar åbner ny butik

Af Redaktionen

Hvis du elsker lækre, frisklavede sandwicher og bor i Hunderupkvarteret, er der gode nyheder til dig.

Den populære Totti Sandwich fra Skibhusvej åbner nemlig en ny butik i starten af Læssøegade – midt i mellem Bar’sushi og Mauritz’ burgercafé.

Åbningen af endnu en Totti Sandwich-bar skyldes både stor efterspørgsel og travlhed på Skibhusvej, men også en drøm om, at lokalområdet i Hunderupkvarteret kommer til at elske Totti lige så meget som beboerne i Skibhuskvarteret:

”Vi har simpelthen så travlt på Skibhusvej. Det er selvfølgelig fantastisk, men efterspørgslen gør, at vi bliver nødt til at udvide, og Læssøegade er et strategisk godt valg midt i Odense.

Så håber vi bare på samme efterspørgsel som på Skibhusvej,” siger Rami Fakhri, indehaver af Totti Sandwich, der godt tør komme med sit bud på hvilken sandwich, beboerne skal lade sig lokke af:

”Personligt vil jeg helt sikkert anbefale vores Bresaola sandwich med parmesanost og semitørret tomater. Det fås ganske enkelt ikke bedre. Men hvis man ikke er til sandwich, har vi også antipasti og en lækker salatbar, som vi håber bliver et hit på Læssøegade.”

Gratis sandwich på åbningsdagen

Åbningen af sandwichbaren på Læssøegade sker i starten af marts, men den endelige dato er endnu ikke fastlagt. På åbningsdagen bliver der delt gratis sandwich ud, så indehaveren opfordrer folk til at holde øje med Tottis Facebook-side:

”Vi glæder os meget til at åbne endnu en Totti Sandwich. Det skal selvfølgelig fejres, så derfor deler vi gratis sandwicher ud på åbningsdagsdagen. Hvordan det helt præcist kommer til at fungere, kan man læse på vores Facebook-side, når datoen ligger fast,” siger Rami Fakhri, der glæder sig til at invitere beboerne i Hunderupkvarteret indenfor:

”På Skibhusvej oplever vi, at kunderne spreder rygtet om vores gode sandwicher fra mund til mund, og vi håber på at opleve samme opbakning på Læssøegade.”

Du kan holde øje med, hvornår Totti Sandwich åbner her.