MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mest effektive rynkebehandling: Botox behandlingen

Af Annoncør

Når man bliver ældre, følger der også rynker og fine linjer med.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Cosmolaser

Det er en naturlig ting, og det sker for alle. Alligevel er der mange, der gerne vil reducere rynkerne og få et friskere udseende. Rynkebehandlinger er populære som aldrig før, og det er oftest botox, der bliver brugt til at reducere rynkerne.

Botoxbehandlinger kan bruges til et væld af forskellige rynker i ansigtet, så uanset om det er bekymringsrynker eller måske smilerynker, du vil af med, er en botox behandling det rette valg for dig. Den nemmeste vej til rynkebehandling er med botox, og så har det den fordel, at det ikke tager mere end 10 minutter på briksen. Så kan du gå ud i verden fyldt med selvtillid og et rynkefrit smil.

Hvad er botox, og hvor kan det bruges?

Det er ikke så underligt, at de fleste får en rynkebehandling via botox behandling. Botox er nemlig særdeles effektivt til rynkebehandling. Midlet kan både klare rygerynker, rynker i panden og meget mere. Flere får også botox i læberne for at få mere fyldige læber. Men hvad er botox egentlig?

Netdoktor.dk beskrives botox som et muskelafslappende middel. Udover at det naturligvis kan bruges som en effektiv rynkebehandling, bruges botox også til:

  • behandling af lokaliserede muskelkramper
  • børn med spastisk lammelse
  • lindring af symptomer på kronisk migræne hos voksne
  • behandling af ufrivillig vandladning
  • behandling af forøget svedsekretion i armhulerne.

Det er altså ikke kun for eksempel i panden, at botox kan bruges, men det er oprindeligt skabt til at behandle ovenstående lidelser.

Hvordan fungerer en botox behandling?

Ønsker du at få en botox behandling, skal du besøge en kosmetisk klinik, der tilbyder behandlingen. Du kan få botox behandling i København, Aarhus og mange andre steder i landet. Det gør, at det er nemt tilgængeligt at få en behandling for alle. Som en ekstra bonus er priserne på botox behandling nogle, de fleste kan være med på.

Du kan desuden ikke bare gå ind på en klinik og få en botox behandling med det samme. Klinikkerne har nemlig alle en såkaldt betænkningstid, som er en lovpligtig ventetid på 48 timer mellem konsultation og behandling. Dermed sikrer du dig, at du ikke tager nogle forhastede beslutninger.

Selve behandlingen tager ikke mere end 10 minutter, og så kan du forlade klinikken igen. Botoxen sprøjtes ind i det pågældende område med en kanyle. Her blokerer botoxen et signalstof, som nerverne normalt bruger til at sende meldinger til musklerne. Da disse meldinger ikke kommer videre, trækker musklerne sig ikke sammen. Det er lig med, at huden glattes ud, da musklerne ikke kan ”rynkes”.

Efter 7-14 dage vil du kunne se resultatet af botoxbehandlingen. Effekten ses i 3-6 måneder og er altså ikke noget, der ses for evigt. Vil du have effekten til fortsat at kunne ses, skal du have behandlingen på ny efter de 3-6 måneder. Klinikkerne sørger altid for, at din naturlige mimik vil blive bevaret. Botoxbehandlingen gør blot, at rynkerne ved de valgte steder i ansigtet bliver reduceret.

Botoxbehandlingen er den mest effektive rynkebehandling, og så kan den bruges af både mænd og kvinder, unge som ældre.

Del artikel

Andre læser også