Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mette Frederiksen indkalder til pressemøde: Vil sløjfe ALLE restriktioner

Af Emil Kjær Jørgensen

Det kan meget snart være slut med coronarestriktioner i Danmark.

Det erfarer Jyllands-Posten og adskillige andre større medier.

De seneste meldinger er, at statsminister Mette Frederiksen vil holde pressemøde onsdag ca. kl. 18.00 i Statsministeriet.

Den nye anbefaling om, hvorvidt covid-19 er en samfundskritisk sygdom vil, ifølge Jyllands-Posten og TV 2, gælde fra 5. februar, men allerede fra 31. januar bliver alle restriktioner ifølge meldingerne ophævet.

Epidemikommissionen lægger op til, at corona ikke længere skal kategoriseres som en samfundskritisk sygdom fra 5. februar.

Det fremgår af en otte sider lang indstilling, som kommissionen netop har sendt til en række ministerier, og som TV 2 er i besiddelse af.

Alle restriktioner slutter 31. januar

Epidemikommissionen indstiller til, at alle restriktioner, som er betinget af corona som en samfundskritisk sygdom, ikke videreføres efter 31. januar.

Onsdag mødes regeringen med Epidemikommisionen, før man orienterer Folketingets partier omkring de beslutninger, man træffer.

I forvejen udløber alle restriktioner på mandag d. 31. januar, og i takt med at smittetallene stiger men indlæggelser holder sig stabilt, så vurderer man altså, at samfundet igen kan genåbne fuldt.

Del artikel

Andre læser også