Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mexicansk og japansk: To nye spændende madboder åbner i Storms Pakhus

Af Redaktionen
Moe's Taco
Moe's Taco

Her i Odense er vi så priviligerede, at der er mange gode spisesteder at vælge imellem.

Især de to street food markeder Arkaden Food Market og Storms Pakhus gør det hver især rigtig godt.

Her kommer man godt rundt i de forskellige verdenshjørner og får en masse gode spiseoplevelser.

Nu kommer to nye madboder inden længe i Storms Pakhus perfekt op til sommeren.

Man kan derfor fra 1. maj smage lækkert street food fra Mexico og Japan!

Moe´s Taco

Det mexicanske køkken er odenseaner og kok Moe’s største passion!

Han har udforsket og forfinet et udvalg af krydrede, friske mexicanske retter ved at bruge lokale råvarer og forvandle dem til 100 % mexi-oplevelser.

Måske kender du allerede til Moe, der i Svendborg er blevet kendt for sin burrito ”Ultimate Pride”?

Fra 1. maj kan du finde Moe i Pakhuset under navnet Moe’s Taco, og her smage hans lækre burritos, tacos, nachos og hjemmelavede chilisovse. Arriba, arriba!

Kaiseki – Sushi & Japas

I Odense har vi mange sushi-steder at vælge imellem. Derfor er det fedt, at der satses på et japansk koncept, som er andet end bare sushi.

Andy Hu fra den succesfulde sushi-restaurant Umashi på Vestergade bliver nemlig en del af Pakhus-familien fra 1. maj, når hans bod Kaiseki – Sushi & Japas åbner!

Kaiseki er små japanske retter, man kan dele, og Andy vil servere sin populære sushi, men også grillede grøntsager, fyldte salatblade med laks og en masse andre små og sunde retter, du og vennerne kan kombinere på kryds og tværs.

Uanset hvad du vælger, er der altid hos Kaiseki – Sushi & Japas fokus på dagsfrisk fisk og grøntsager.

Kig forbi hos Andy, hvis du vil opleve det traditionelle japanske køkken, men også smage nyt og spændende alt efter sæson.

Glade for to nye koncepter

Om de to nye madboer udtaler driftsdirektør Martin Bødker:

“Vi er superglade for at byde de to ny madboder velkommen i Pakhuset.

Vi har netop søgt et stærkt mexicansk koncept, da autentisk mexicansk street food virkelig kan pirre ens smagspalet, så det er med god grund blevet utrolig populært de sidste år.

Vi er desuden også meget tilfredse med at få frisk fisk ind i Pakhuset, når vi er en del af havneområdet her i byen, og med et japansk koncept har vi fået et godt repræsentativ af asiatisk street food samlet under et tag.”

Del artikel

Andre læser også