MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Midlertidig nedlukning: Danmarks største hotelkæde lukker 19 hoteller

Af Stine Kjølby Christensen

Scandic lukker midlertidigt ned for 19 af sine 27 hoteller i Danmark.

Det sker på baggrund af de skærpede restriktioner, der er trådt i kraft som konsekvens af COVID-19-epidemien og det forhøjede smittetal i Danmark. Foreløbig gælder lukningerne til efter nytår.

Det skriver Scandic i en pressemeddelelse.

Lukker helt ned i Odense

I Odense gælder det konkret, at man lukker hotellet på Hvidkærvej 25.

Hotelkæden hjemsender i samme forbindelse over 200 medarbejdere i forbindelse med de midlertidige nedlukninger. Dette sker med hjælp fra den nye aftale om lønkompensation.

Hjemsendelserne gælder indtil 3. januar 2021 og medarbejderne vil være hjemsendt på aftalen om midlertidig lønkompensation.

“De skærpede restriktioner i Danmark vil få store konsekvenser for hele branchen. Vi er en branche, der i forvejen er i knæ, og de udvidede nedlukninger i Danmark vil endnu engang gøre ondt i forhold til efterspørgslen og påvirke vores forretning negativt.

Det betyder, at vi igen midlertidigt må lukke ned for 19 af vores hoteller,” siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark.

Vil ikke udelukke yderligere nedlukninger

Hotelkæden vil løbende vurdere den aktuelle og lokale situation og vil åbne hotellerne igen, når restriktionerne i Danmark mindskes og efterspørgslen er tilbage.

Scandic kan ikke udelukke, at der kan blive tale om flere midlertidige lukninger af kædens hoteller.

Blandt de resterende åbne hoteller vil nogle hoteller holde åbent som Bed & Breakfast, da restauranterne i de delvist nedlukkede kommuner også vil være midlertidigt lukkede.

Scandic holder fortsat hoteller åbne i byer med størst efterspørgsel, og hvor aktører, offentlige såvel som private, er fuldstændig afhængig af at have nødvendig infrastruktur tilgængelig.

I forbindelse med de midlertidige nedlukninger vil Scandic finde de bedste løsninger for det begrænsede antal kunder, der bliver berørt på de enkelte hoteller.

Del artikel

Andre læser også