Millionær-jagten: Danske Spil leder efter heldig millionær i Odense

Skrevet af: Redaktionen

Pinsen bød på mere end sol og den første officielle sommerdag i 2020, da temperaturen flere steder i landet nåede over 25 grader.

Den bød også på millioner af kroner til fem heldige danskere, der havde spillet med i Eurojackpot, Lotto og Keno.

Tilsammen har de nyklækkede millionærer vundet omkring 12 millioner skattefri kroner.

To af vinderne, der havde købt deres kuponer på Bornholm og i Nykøbing Falster, kunne allerede fredag aften juble efter trækningen i det store europæiske lotteri Eurojackpot.

De vekslede nemlig hver især kuponer med 5+1 rigtige tal til en gevinst på 4.471.879 kroner.

Det var tredje gang i år, at danskere løber med milliongevinster i Eurojackpot.

Odense-vinder i Lottos millionærgaranti

Pinsens øvrige millionvindere måtte vente en dag længere, før de kunne hæve armene over hovedet. Det var nemlig først efter Lotto trækningen lørdag aften, at to af dem fik noget at glæde sig over.

Ingen af dem havde ganske vist syv rigtige på deres kuponer, men de blev udtrukket i Lottos Millionærgaranti, hvor der hver uge bliver trukket lod om 2×1 millioner kroner blandt alle spillede rækker.

I Odense leder Danske Spil med lys og lygte efter en ny millionær. Vinderen har købt sin kupon i Løvbjerg Supermarked i Odense, men den anden vinder, som er PLUS-abonnent, bor i Esbjerg.

Begge havde desuden henholdsvis fem og fire rigtige tal på deres Lotto kuponer, hvilket giver dem ekstra 100 og 50 kroner oveni deres milliongevinster.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderne fra Bornholm, Odense og Nykøbing Falster.

Pinsens femte og sidste millonær vandt lørdag 1 million kroner i Keno – spillet med Danmarks støste millionchance. Den heldige vinder, der kommer fra Birkerød, ramte ni rigtige tal, og det udløste altså en milliongevinst.

Værtshusgæst blev slået ned: Påtalte manglende mundbind

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke alle, der har lige nemt ved de nye regler om mundbind. Det blev tydeligt i går aftes, da Fyns Politi måtte rykke ud til én af Odenses mindre værtshuse, Skandsen.

Det skriver Fyens.dk.

Her havde en gæst på stedet bedt en anden gæst om at tage mundbind på – og det havde fået det til at slå klik for den anden gæst.

Vedkommende blev så arrig over påtalen, at han slog manden ned med knytnæveslag og efterfølgende sparkede ham i siden, da han lå på gulvet.  Manden flækkede angiveligt det venstre øjenbryn.

Fyns Politi fortæller, at manden blev anholdt kl. 21.30 og sigtet for vold.

Tomme gader og god dialog: Fyns Politi roser odenseanerne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Fyns Politis side, men i går aftes var der stadig kun ros tilovers:

“Tak Fyn! Vores patruljer melder om rigtig godt samarbejde og god dialog med restauratører, erhvervsdrivende og borgere i forbindelse med de nye retningslinjer for Covid-19 på hele øen her til aften.

God weekend! Mvh Vagtchefen” skriver Fyns Politi på Twitter.

To timer forinden havde Fyns Politi også lagt et billede ud fra Odenses gågade, hvor der var helt tomt.

“Husk nu afstand og afspritning, når du går i byen eller til fest. Kun sammen kan vi bryde smittekæden og holde fast i livsglæden. Som i kan se på foto, så ser det flot ud i Odense gågade her i aften – hold fast i det.” skrev de.

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Odense Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 70 tilfælde af smittede i Odense. Incidensen ligger nu på 34 pr. 100.000 indbyggere.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her