MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tinderbox melder ud: Publikums-favoritter erstatter hovednavn

Af Christina Frederiksen

Der er ikke længe til, at Tinderbox løber af stablen med internatonale navne som Red Hot Chili Peppers, Maroon 5, Armin van Buuren, George Ezra, Dean Lewis og Mimi Webb på plakaten samt danske artster som Lukas Graham, Tobias Rahim, Medina og Nik & Jay.

Blandt de internatonale hovednavne var også amerikanske Black Eyed Peas annonceret, men mandag morgen kunne festivalen meddele, at bandet grundet logistiske årsager har måtte aflyse deres koncert.

Festivalen kunne allerede mandag løfte sløret for, at erstatningen ville blive en artist, som har været blandt de mest ønskede navne til både sidste års og årets festivalprogram, og nu står det altså klart, at det er et af Danmarks allerstørste livebands – nemlig The Minds of 99 – der overtager spilletiden torsdag klokken 22.45 på Blå Scene.

“Det er klart, at vi er rigtig ærgerlige over, at Black Eyed Peas, som jo var et af vores internationale hovednavne i år, har meldt afbud. Men når det så er sagt, så er vi utroligt glade for, at The Minds of 99 kunne træde til med så kort varsel.

De beviser gang på gang, hvorfor de er et af landets mest hyldede live bands, og så er de et af de absolut mest ønskede navne til Tinderbox,” udtaler festivaldirektør Brian Nielsen.

Hårdt ramt af aflysninger

Nyheden om Black Eyed Peas’ aflysning har desværre ikke været den første.

Så sent som i onsdags måtte den danske sangerinde Jada melde ud, at hun grundet komplikationer under sin graviditet har været nødsaget til at aflyse alle sine koncerter i juni – inklusiv den hun var sat til at spille på Tinderbox.

Også den engelske stjerne Raye samt to af de mindre internationale navne har måtte aflyse deres planlagte shows på årets festival, som dog har annonceret erstatninger til alle koncerterne.

Således er det norske popstjerneskud Astrid S samt de fremadstormende danske artister Ida Laurberg, eee gee og Zar Paulo over den seneste tid føjet til programmet.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har været stærkt udfordret i år, hvad angår aflysninger, sammenlignet med sidste år, hvor vi kun havde en enkelt.

Det er svært at forberede sig på:

Logistiske problemer, en artist, der får tilbudt et once in a life time support job for en af tidens største stjerner, og så senest fantastiske Jada, som selvfølgelig skal passe på sig selv og sit barn. Vi er meget glade for de erstatninger, vi har fundet, men håber selvfølgelig, at vi ikke skal ud og finde flere.

Og så glæder vi os bare til at få skudt årets Tinderbox i gang. Vi er klar,” tilføjer Brian Nielsen.

Billetterne flyver hurtigt

Det er stadig muligt at få fat i en billet til årets festival, men man skal være hurtig, hvis man vil sikre sig adgang til koncerterne med Red Hot Chili Peppers, Maroon 5, The Minds of 99, Tobias Rahim og resten af navnene, for festivalen nærmer sig at kunne melde få billetter på flere billettyper.

Tinderbox finder sted i Tusindårsskoven fra torsdag den 22. juni til lørdag den 24. juni.

Del artikel

Andre læser også