MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meddelt: OB sælger Minteh i største handel nogensinde

Af Christina Frederiksen
Yankuba Minteh. Foto: OB
Yankuba Minteh. Foto: OB

For nylig forlød det, at OB var ved at sælge sin stjerneangriber Yankuba Minteh.

Klubben, der meget gerne ville have fingre i spilleren var engelske Newcastle.

Dog manglede Minteh at bestå lægetjekket.

Men det har han tilsyneladende gjort nu.

For OB meddeler på sin hjemmeside, at Minteh netop nu er blevet solgt i “klubbens største transfer nogensinde”.

18-årige Yankuba Minteh kom på alle fynboers læber i efteråret, da han få minutter inde i sin superligadebut sendte F. C. København til tælling i kampens allersidste minutter.

Siden har det taget fart for den unge kantspiller, der efter et kort ophold på Akademiet blev rykket op på førsteholdet, og siden har han været en fast del af truppen.

Nu er det tid til et nyt kapitel i Yankubas fodboldrejse, da OB altså netop har indgået klubbens største transfer nogensinde med den engelske Premier League-klub Newcastle United F.C.

“OB har været en væsentlig del af Yankubas udvikling, og det skal alle i klubben være stolte af.

Vi sælger nu en spiller, som meget få kendte, da sæsonen startede, til en af ​​de mest formstærke klubber i verden, hvilket siger meget om det arbejde, der er blevet gjort både på og uden for banen, så dette har kunnet lade sig gøre,” siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i klubben, og fortsætter:

“Vi sender hermed et klart signal om at drømme om, at det højst mulige fodboldniveau går i opfyldelse, når der bliver arbejdet for det på Fyn.

Jeg er utrolig stolt og glad for at have gennemført en aftale på et fodboldmæssigt og økonomisk niveau, som alle klubber ønsker at kunne gøre.”

Yankuba kom til Odense efter to prøvetræningsforløb i 2021 og 2022, hvor han fik mulighed for at vise sig frem, og det forløste sig i sommeren 2022, hvor han underskrev en toårig aftale med Akademiet.

Men allerede efter meget kort tid havde den unge kantspiller vist sig så meget frem, at han kunne rykke op på førsteholdet.

Del artikel

Andre læser også