ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mix med Coisbo og Falsled Kro: Nu er ølkongens nye øl på gaden

Af Morten Hopballe

Brygmesteren Anders Coisbo kan godt lide at brygge øl med sine venner. Og nu har han gjort det igen.

TheManBehind, som brygmesterens nye ølbrand hedder, har sammen med mesterkokken fra Falsled Kro, Per Hallundbæk, lavet en frisk, økologisk Pale Ale med hyldeblomst og ingefær. En perfekt ledsager til den danske sommer og alt fra kylling til krydrede retter.

”Vi ville gerne udnytte de evner, som en kok og en brygger hver for sig har i forhold til smagsoplevelser. Lade de to verdener mødes og på den måde forene øl og mad,” siger Anders Coisbo, der er meget tilfreds med den færdige øl:

”Jeg synes, ”TheManBehind & Hallundbæk” er blevet en frisk og læskende Pale Ale, der balancerer humlens bitterhed med den friske, elegante smag fra hyldeblomst og ingefær. Men også en Pale Ale med lidt kant.”

“Manden bag” er drevet af den gode smag

TheManBehind er lig med Anders Coisbo. Manden bag velbrygget øl. Han er drevet af passion, den gode smag, fornemmelsen for de bedste råvarer og lysten til at give forbrugerne sanselige smagsoplevelser.

Anders Coisbo elsker at nørde med forskellige smage og er en mester i at sætte smagsnuancer sammen, og det er nu endt med hans og Per Hallundbæks bud på en Pale Ale.

Samarbejdet mellem de to går langt tilbage, for dengang, da Anders Coisbo startede som brygmester, gik de to smagseksperter også sammen og forenede øl og mad.

Perfekt til kylling og krydrede retter

”Anders og jeg har tidligere lavet en øl sammen – faktisk også en Pale Ale med hyldeblomst, som jeg var helt vild med. Hyldeblomst kan noget specielt i sådan en sommerøl, så det ville jeg gerne arbejde med igen, og så synes jeg, at ingefær spiller virkelig godt sammen med hyldeblomsten. Derfor gik vi den vej,” siger direktør og køkkenchef på Falsled Kro, Per Hallundbæk, og tilføjer:

”Resultatet er efter min mening blevet en virkelig god øl. Den smager fantastisk, og den passer perfekt til retter, der ikke er for kraftige; det kunne være stegt kylling og stegt flæsk, men også krydrede thairetter.”

”TheManBehind & Hallundbæk”, der leveres i 0,75 liters flasker med korkprop, kan købes i udvalgte specielbutikker landet over – i Odense hos Vinspecialisten i Rosengårdscentret og H.J. Hansen – og så naturligvis på Falsled Kro ved Faaborg.

 

Del artikel

Seneste nyt