MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mød op i Rosengårdcentret velforberedt

Af Annoncør

Årsopgørelsen nærmer sig, og det bliver formentlig muligt at smugkigge lige om lidt. Og bevares, vi er med på, at det er dine egne penge, men det føles stadig som en lille gave, når man skal have penge tilbage i skat.

De fleste danskere får en glædelig overraskelse, når årsopgørelsen er klar, og de penge kan passende bruges på en lille smule shopping. For odenseanerne er Rosengårdcentret et af de steder der lokker mest, og her findes da også alt hvad hjertet kan begære.

Vil du undgå at bruge al din overskydende skat og lidt til, så læs med her, hvor vi giver dig et par råd til at undgå de værste butiksfælder.

Forberedelse, forberedelse, forberedelse

Som sagt kræver det forberedelse, før du møder op. Impulsshopping er en af de største syndere når det gælder vores overforbrug, så det er det, vi skal prøve at undgå. Ved du, at du skal investere i en dyrere ting til dit hjem, for eksempel en ny højttaler, så undersøg dine muligheder derhjemme.

Det kan du blandt andet gøre ved brug af forskellige brugertests online – klik her for en af dem. På den måde ved du selv lidt om produktet inden, og lader dig ikke narre af overbevisende salgstaler og gode tilbud.

Det er helt okay at sige nej

Butiksmedarbejdernes formål nummer et er at få dig til at shoppe. De er sælgere først, og servicemindede efterfølgende. Det er værd at huske inden du ankommer til centret. For de kan være nok så søde og hyggesnakkende, men det er med fokus på salg. Derfor skal du heller ikke få dårlig samvittighed hvis du siger nej til at købe den fine cardigan, også selvom ”Jeg har den også derhjemme, og jeg er bare glad for den!”.

Generelt er det helt ok at sige nej, eller sige, at du lige skal tænke over det. De dårligste indkøb er nemlig dem der sker under pres, og det kan være en presset situation når du står med en lidt for dyr vare på den ene side, og en lidt for ivrig sælger på den anden.

Mange frygter at gøre sælgerne kede af det eller sure, eller at virke som om de er for fattige til at shoppe. Men det er der ingen grund til at bekymre sig om, for sælgere støder på tusindvis af kunder, som afviser deres forsøg på at sælge. Sådan er livet i Rosengårdcentret.

Del artikel

Andre læser også