Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mor og datter står bag: Ny lækker vinbutik åbner i Odense

Af Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

I den seneste tid har der været fuld fart på madfronten i Odense med adskillige mad- og restaurantfestivaller samt åbningen af flere nye cafeer, restauranter og street food-markeder – til stor glæde for de odenseanske madører.

Nu er der også godt nyt til de passionerede vindrikkere, for på torsdag den 1. marts kl. 9.00 åbner en ny vinbutik på Nørregade 39 i Odense ved siden af Gastroteket.

Mor og datter står bag

Butikken hedder Nørregade Vin, og den drives og ejes af Bente Hansen og hendes datter Louise. Flere af jer er formentlig stødt på dem før, for de har begge arbejdet i Vinspecialisten i Rosengårdcentret i flere år, hvor de har delt ud af deres store vinviden.

Det vil de fortsat gøre – men nu i deres egen vinbutik i Nørregade. Og det ser de frem til:

”Vi glæder os til at slå dørene op til en superlækker butik, hvor vi satser på masser af sublime oplevelser med lækre vine, alverdens spiritus, gode øl, chokolade, te, kaffe og øvrige delikatesser. Det bliver så fedt og spændende at have vores eget, hvor vi kan gøre det hele på vores egen måde”, siger Bente Hansen og tilføjer:

”Vi er så klar til at tage imod de mange vinelskende odenseanere og fynboere. De er så velkomne”.

Festlig reception fredag

Mor og datter har længe drømt om at åbne deres egen vinbutik, og nu hvor drømmen er gået i opfyldelse, skal det fejres. Derfor inviterer de alle interesserede til festlig reception fredag den 2. marts kl. 15.00-19.00.

”Det bliver et brag af en fest. Hele eftermiddagen og aftenen vil være fyldt med gode tilbud, konkurrencer og god stemning. Vi byder på vin og øl, og vi har bestilt en pølsevogn til at tage sig af den lille sult.

Der vil også være udskænkning fra vores portvine, hvor vores leverandører – Bulas – fra Portugal kommer og fortæller historien bag, mens de skænker ud”, fortæller Bente Hansen.

Du kan læse mere om Nørregade Vins reception her. Det er gratis at deltage.

Alt i vine og delikatesser

Hos Nørregade Vin kan du købe almindelige vine som rødvin, hvidvin, rosevin, spumante og champagne, men du kan også få nicheprodukter fra mindre leverandører som eksempelvis kastanjelikør og Brunellovin.

Du har også mulighed for at få fingrene i de eftertragtede vine fra fynske Løgismose Vin, som normalt kun ligger ude på restauranter og ikke ude i butikkerne.

Nørregade Vin forhandler også alverdens spiritus og forskellige delikatesser som kaffe, te, lakrids, bolsjer og chokolade. Så der er noget for enhver smag.

Du kan se mere på Nørregade Vins hjemmeside og facebookside.

Spiritussmagninger fra foråret

Ejeren Bente Hansen vil ikke nøjes med kun at sælge vin og andre godter. Hun vil også arrangere spændende events for kunderne, hvor de kan smage på de mange varer.

”Vi skal have masser af smagninger i butikken. Både de lidt større smagninger med et tema som f.eks. ’tre på et bræt’ med tre forskellige gins, men også de små impulsive smagninger, hvor kunderne spontant kan droppe ind i butikken om fredagen og få en smagsprøve på vej ind i byen”, siger Bente Hansen.

De første smagninger vil være i foråret og vil blive annonceret på Nørregade Vins facebookside.

Åbningstider

Nørregade Vin har åbent kl. 9.00-18.00 mandag-torsdag, kl. 8.00-18.00 fredag og kl. 9.00-15.00 lørdag. Søndag er der lukket.

Del artikel

Andre læser også