MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

MorsKrop flytter lokaler: Træning, café og behandlinger for kommende og nybagte mødre

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Nybolig Erhverv Odense.
Foto: Nybolig Erhverv Odense.

I 2014 etablerede Kate Gallagher Lindeskov MorsKrop, i 2017 vandt hun prisen som årets Motion, personlig pleje og velvære i Ugeavisens Best of Odense, og nu får MorsKrop snart helt nye lokaler at boltre sig på. De nye lokaler giver også plads til en hyggelig café, hvor alle de vordende og nybagte mødre kan hænge ud sammen.

Træning og behandlinger af fødselsproblematikker

MorsKrop ligger lige nu på Middelfartvej 115 i Odense V, men den 1. juni 2018 overtager Kate de nye lokaler på Rugårdsvej 55 i Odense C. De nye 221 m² store lokaler indeholder en stor træningssal samt et behandlerrum til bl.a. genoptræning og behandling af gener forbundet med graviditet samt fødselsproblematikker.

Kate er uddannet på Fysioterapeutuddannelsen UCL Lillebælt i 2010 og har efterfølgende efteruddannet sig til GynObs fysioterapeut, som er en ekstra uddannelse inden for gynækologi og obstetrik – herunder arbejdet med gravide, efterfødselsproblematikker og bækkebunden.

Stor hyggelig café og fri parkering

Det er en stor drøm, der endelig er gået i opfyldelse for Kate Gallagher, at hun kan åbne i større lokaler:

“Jeg er så glad. Endelig går min drøm i opfyldelse om at finde de helt rigtige lokaler til MorsKrop. Jeg har længe været på udkig efter det helt rigtige sted, men mine krav til lokationen, lokalerne og parkering har været meget høje. Det er nok også derfor, at jeg har været rundt at se så mange steder med erhvervsmægleren,” udtaler Kate.

Flytningen til større lokaler betyder også muligheden for at åbne en stor, hyggelig café med lækre sofaer og stole, hvor mødrene kan føle sig godt tilpas, og hvor de har mulighed for at amme, snakke med de andre mødre, og hvor de har lyst til at hænge ud, efter træningen er slut.

Derudover er der fri parkering foran bygningen.

Foto: Nybolig Erhverv Odense.

Sjove træningsformer samt informative kurser og foredrag

MorsKrop tilbyder mange forskellige slags kurser samt før- og efterfødselstræning, hvoraf der har været stor efterspørgsel efter bl.a. ’KvindeCross’, ’BarnevognsCross’ og ‘Fit efter fødsel’. Herudover kan man også tilmelde sig førstehjælpskursus til babyer og småbørn og ammekursus samt høre spændende foredrag om det at blive forældre, om parforholdet, glad baby – glad mor og meget andet.

Fremadrettet kommer MorsKrop også til at tilbyde hold som ’Babymusik’, MorsKrop FIT Dans m.m.

Til at hjælpe med at styre MorsKrop har Kate ansat en fuldtidsmedarbejder, Cecilie Horsman Stærke, og herudover er der en masse feelancemedarbejdere tilknyttet.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår MorsKrop står klar på Rugårdsvej, men du kan følge med på MorsKrops Facebookside.