Kendt modebutik flytter: Får større synlighed i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

Som et led i MOSS Copenhagens butiksoptimering verden over, har ledelsen kigget på lokationen af butikken i Odense city og har efterfølgende besluttet, at flytte butikken.

Derfor flytter MOSS Copenhagen fra butikken i Vestergade 60 til Monkis tidligere butikslokale i Vestergade 51, st., hvilket bl.a. indebærer, at de får en nyistandsat butik.

Det skriver erhvervsmæglerne fra Nordicals (tidligere Nybolig Erhverv Odense) i en pressemeddelelse.

Erhvervsmægler Andreas M. Jensen fra Nordicals i Odense har netop sat ’Udlejet’ over skiltene på butiksfacaderne i Vestergade 51.

Allerede den 15. juni overtager MOSS Copenhagen lokalet, og de kan forvente at flytte ind i en helt nyistandsat butik.

Har tidligere huset Monki

Butikken har tidligere huset Monki, der åbnede i Odenses gader tilbage i 2011 og som desværre lukkede igen i september 2016.

Ifølge erhvervsmægler Andreas M. Jensen vil den nye lokation give stor eksponering til MOSS Copenhagen grundet den store facade.

Efter en tid med modvind er MOSS Copenhagen kommet ud på den anden side, og har i dag fået genskabt et stærkt image og brand.

I dag ekspanderer og åbner MOSS Copenhagen flere butikker i bl.a. Oslo og Holland og på wholesale-området går det ligeledes stærkt.

MOSS Copenhagen ligger i dag i 28 lande. Foruden Danmark, Sverige og Tyskland kan man også finde det eftertragtede tøjbrand på ferien til bl.a. Italien, Australien, Portugal og Irland.

Overvejede Rosengårdcentret

Ifølge MOSS Copenhagen ser de også meget frem til at flytte placering i Odense, hvor de bl.a. får større synlighed og hvor de kan servicere deres kunder endnu bedre.

“Vi har i længere tid ønsket større synlighed i gadebilledet i Odense, men vi overvejede også en lokation i Rosengårdscentret.

At vi valgte at blive i city, hænger sammen med, at vi oplever en stigende omsætning – trods presset på den fysiske butik og ikke mindst modebranchen.

Vi er heldige, at vi har mange tilbagevendende kunder, som køber mere end tidligere, men vi er overbeviste om, at en bedre eksponering vil give os flere førstegangsbesøgende,” udtaler Rasmus Hjort K. Skovsgaard, international retail and e-com manager.

Glæder sig til at byde velkommen til ny butik

Han ser frem til at åbne i den nye placering.

Derfra er det så op til os at sørge for en attraktiv varepakke, samt fortsætte den gode kundeservice, som vores team i Odense er kendt for.

Samarbejdet med vores udlejer og Nordicals har været en god proces, hvor hurtige beslutninger og god kommunikation har været kendetegnende hele vejen igennem forløbet.

Vi ser frem til at byde vores kunder velkomne til en helt ny butik i starten af efteråret,” siger Rasmus Hjort K. Skovsgaard.

MOSS Copenhagen forventer at åbne den nye butik i august 2019.

 

Vildt hattrick: Odense-restaurant vandt Schiøtzprisen for tredje år i træk

Skrevet af: Michael Qureshi
Vinderholdet fra Restaurant Fynboen
Vinderholdet fra Restaurant Fynboen

Hele ugen har en af Danmarks største madfestivaler SPIS! Odense Festival fyldt rigtig meget i bybilledet.

Søndag kulminerede det traditionen tro med Fyns største kokkekonkurrence, Schiøtzprisen 2019.

Her dystede kokke fra hele landet om æren og hovedpræmien til en samlet værdi af 70.000 kr.

Helt fantastisk blev det for tredje år i træk Odense-favoritten Restaurant Fynboen, som løb med et usædvanligt hattrick og en præmie 30.000 kr. plus den gigantiske gære.

Var oppe imod stærke navne

Fynboen var på forhånd udråbt som favorit, men de var oppe imod stærke navne blandt andet måske Danmarks hotteste restaurant lige nu, Alchemist.

I front havde Fynboen sendt de to kreative kokkehjerner Stefano Foschi og hans assistent Frederik Hedegård på Anarkist

Kokkene havde 90 minutter til at fremstille den bedste ret, med smag, håndværk, innovation og visuel præsentation som målestok for retterne.

Undervejs hyldede Fynboen-teamet afdøde Kim Larsen ved at afspille nogle af hans sange og ved at mixe noget Kim Larsen favoritter ind i maden.

Havde hyldest til Kim Larsen

Restaurant Fynboen jublede naturligvis over deres fornemme hattrick.

“Vi vandt fandme!
Det lykkedes os igen for tredje gang i træk at hjemtage sejren i Schiøtzprisen 2019.

Tak til dommerne. Vi er glade for at I forstod vores hyldest til Kim Larsen

Vi er trætte, glade og en lille smule fulde. Vi glæder os til at se jer på besøg på Fynboen.

Tak til alle vores dygtige ansatte, vores dedikerede venner og familie og alle andre der har støttet os i vores hårde kamp. Både på Fynboen og på vores søsterrestaurant Ristorante Capri.

Og tak til SPIS Odense Food Festival for at skabe noget af det fedeste, der er sket for Odense de sidste 10 år,” skrev de på Facebook efter sejren.

Sdr. Bjert Kro og Restaurant Hesselet kom på henholdsvis anden- og tredjeplads i konkurrencen.

 

Starter mandag: Vejarbejde spærrer motorvejstilkørsel ved Odense

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto: Vejdirektoratet
Foto: Vejdirektoratet

Som om at mandag morgen ikke er hektisk nok i forvejen, så har Vejdirektoratet nu meldt ud, at den kommende mandag måske kan blive lidt mere frustrerende end normalt.

En ny 1600 meter lang støjskærm skal nemlig etableres langs den Fynske Motorvej, hvilket kommer til at medføre, at tilkørselsrampe 52 skal delvist spærres i tre uger.

Det kan derfor kun betale sig, at du allerede nu er opmærksom og planlægger en anden rute, hvis du normalt benytter dig af tilkørsel 52.

Benyt en anden tilkørsel

Rampen vil være delvist spærret allerede fra mandag morgen, mens den spærres fuldstændigt fra 19.30 om aftenen til 6.00 om morgenen, hvor etableringsarbejdet finder sted.

Spærringen for konsekvenser for de bilister, der kommer fra Odense C ad Assensvej og skal i retning mod Jylland. Her anbefaler Vejdirektoratet, at trafikanterne i stedet sætter kurs mod tilkørsel 51 eller 53.

Men det er selvfølgelig ikke uden en god grund, at vejarbejdet startes op.

Den nye støjskærm skal nemlig være med til at reducere støjgener fra motorvejen for boligområdet vest for Assensvej.

Eventyrligt løb for store og små: HCA Marathon vender tilbage til Odense

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For 20. gang kan odenseanerne se frem til, at byens gader forvandles til eventyrlige løberuter, når HCA Marathon vender tilbage.

Maratonet tiltrækker altid tusindvis af både løbere og tilskuere, og du kan stadig nå at tilmelde dig – uanset om du er garvet løber eller modig debutant.

Med de mange forskellige løb og ruter er der i høj grad mulighed for, at alle kan få en god og eventyrlig oplevelse.

Løberuter for alle

Som med H.C. Andersens eventyr, der tit kan forstås på flere niveauer, er dette løb også opdelt sådan, at både små og store ben kan følge med.

Som en del af arrangementet afvikles DM Marathon for 14. gang til Nordens 5. største maraton. Derudover er der også mulighed for at deltage i ½ Marathon og “Løb de sidste 10”.

Børn og unge kan skrive deres eget eventyr ved MiniMarathon og Klassedysten på 1/10 maraton, dvs. 4,2 km.

Der vil være eventyrlige medaljer til alle deltagere.

Det store deltagerantal vidner om, at HCA Marathon ikke blot er en lokal begivenhed, men også tiltrækker løbere på et internationalt plan.

Eventyrene hepper på dig

Foruden at være opkaldt efter byens berømte forfatter så vil omgivelserne også understøtte det eventyrlige navn. Der vil blandt andet være eventyrfigurer ved hvert kilometermærke.

Du kan altså næsten mærke historiens vingesus, når du selv flyver igennem Odenses gader.

Ruten vil være trafikfri i seks timer.

Læs mere og tilmeld dig her – tilmelding lukker 26. september 2019 kl. 12:00

Hvad: HCA Marathon
Hvor:Odense Idrætspark
Hvornår: 29. september 2019