MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt modebutik flytter: Får større synlighed i Odense

Af Michael Qureshi

Som et led i MOSS Copenhagens butiksoptimering verden over, har ledelsen kigget på lokationen af butikken i Odense city og har efterfølgende besluttet, at flytte butikken.

Derfor flytter MOSS Copenhagen fra butikken i Vestergade 60 til Monkis tidligere butikslokale i Vestergade 51, st., hvilket bl.a. indebærer, at de får en nyistandsat butik.

Det skriver erhvervsmæglerne fra Nordicals (tidligere Nybolig Erhverv Odense) i en pressemeddelelse.

Erhvervsmægler Andreas M. Jensen fra Nordicals i Odense har netop sat ’Udlejet’ over skiltene på butiksfacaderne i Vestergade 51.

Allerede den 15. juni overtager MOSS Copenhagen lokalet, og de kan forvente at flytte ind i en helt nyistandsat butik.

Har tidligere huset Monki

Butikken har tidligere huset Monki, der åbnede i Odenses gader tilbage i 2011 og som desværre lukkede igen i september 2016.

Ifølge erhvervsmægler Andreas M. Jensen vil den nye lokation give stor eksponering til MOSS Copenhagen grundet den store facade.

Efter en tid med modvind er MOSS Copenhagen kommet ud på den anden side, og har i dag fået genskabt et stærkt image og brand.

I dag ekspanderer og åbner MOSS Copenhagen flere butikker i bl.a. Oslo og Holland og på wholesale-området går det ligeledes stærkt.

MOSS Copenhagen ligger i dag i 28 lande. Foruden Danmark, Sverige og Tyskland kan man også finde det eftertragtede tøjbrand på ferien til bl.a. Italien, Australien, Portugal og Irland.

Overvejede Rosengårdcentret

Ifølge MOSS Copenhagen ser de også meget frem til at flytte placering i Odense, hvor de bl.a. får større synlighed og hvor de kan servicere deres kunder endnu bedre.

“Vi har i længere tid ønsket større synlighed i gadebilledet i Odense, men vi overvejede også en lokation i Rosengårdscentret.

At vi valgte at blive i city, hænger sammen med, at vi oplever en stigende omsætning – trods presset på den fysiske butik og ikke mindst modebranchen.

Vi er heldige, at vi har mange tilbagevendende kunder, som køber mere end tidligere, men vi er overbeviste om, at en bedre eksponering vil give os flere førstegangsbesøgende,” udtaler Rasmus Hjort K. Skovsgaard, international retail and e-com manager.

Glæder sig til at byde velkommen til ny butik

Han ser frem til at åbne i den nye placering.

Derfra er det så op til os at sørge for en attraktiv varepakke, samt fortsætte den gode kundeservice, som vores team i Odense er kendt for.

Samarbejdet med vores udlejer og Nordicals har været en god proces, hvor hurtige beslutninger og god kommunikation har været kendetegnende hele vejen igennem forløbet.

Vi ser frem til at byde vores kunder velkomne til en helt ny butik i starten af efteråret,” siger Rasmus Hjort K. Skovsgaard.

MOSS Copenhagen forventer at åbne den nye butik i august 2019.