Mums: Cava og pil-selv-rejer ad libitum

Skrevet af: Jens Erik Møller
Arkivfoto
Arkivfoto

Det er højsommer, og for en gangs skyld har vejrguderne været gavmilde og sendt sol og varme. Og hvad er bedre end at nyde det herlige sommervejr på en terrasse med forfriskende cava-bobler i glasset og pil-selv-rejer på tallerknen?

Lørdag 21. juli fra kl. 13 og et par timer frem inviterer restaurant Næsbyhoved Skov på netop det. Denne eftermiddag har tjenerne lækre og store friske grønlandske rejer med hjemmebagt brød, aioli og citron på serveringsbakken. Dertil kan du nyde kølige bobler i form af Cava Codorniu af mærkerne “Anna” Blanc de Blanc Brut, “Anna” Dulce eller “Anna” Brut Rosé.

Og ikke nok med det. Restaurant Næsbyhoved Skov ligger, så du har en fantastisk smuk udsigt ud over havneområdet i Odense på den ene side, og Næsbyhoved Skov på den anden side.

Du får et glas cava og store grønlandske rejer ad libitum for kun 259 kroner, og ønsker du et ekstra glas cava er prisen 299 kroner. Bord skal bestilles senest torsdag 19. juli. Læs mere om eventet her.