MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mursten for mange millioner: Her er det dyreste hus på Fyn

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Unni Estates
Foto: Unni Estates

Uanset, hvor du befinder dig henne i kongedømmet fra provins til storby, så er der som regel et hus i nabolaget, hvor man ved, at der skal langt flere kroner og øre til, end hvad en gennemsnitlig pengepung kan magte.

I hvert fald skal der i langt de fleste områder af landet betales rigtig mange millioner kroner for at købe det dyreste hus, der netop nu er til salg i landsdelen.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Faktisk skal der nogle steder mere end 50 millioner kroner til, hvis der er dig, der vil sikre dig nøglen til nabolagets mest eksklusive adresse – nogle steder skal der dog langt mindre til, og helt ned til blot 5,6 millioner kroner kan også gøre det.

Her er det dyreste hus i din landsdel

Fyn

Den godslignede pragtejendom Rosenkilde udenfor Middelfart har lige nu det højeste priskilt for de udbudte villaer på Fyn. Modsat sine noget ældre åndsfædre; Fyns mange historiske godser og herregårde, er liebhaverhjemmet af nyere dato, det er nemlig opført i 2009.

Noget der blandt andet afspejles i de luksuriøse træk gennem alle 775 kvadratmeter bolig og en parkeringskælder med plads til flere biler. Prisen for det hele ligger på 42 millioner kroner.

Foto: Unni Estates
Se huset her

Nordsjælland

Ikke nok med, at den eksklusive strandvejsvilla i liebhaverenklaven Taarbæk er det dyreste hus i det nordsjællandske: Den 285 kvadratmeter store udsigtsvilla –  som knejser på en grund helt ud til Øresund – ligger også helt i top på det landsdækkende boligmarked.

Prisskiltet, der kroner det gennemrenoverede hus som det absolut dyreste, lyder på hele 55 millioner kroner lige ud – og så får du altså også privat sandstrand, strandhus og bade- og bådebro med i handlen.

Se huset her

Hovedstaden

København er som regel garant for nogle af landets absolut højeste boligpriser, og det er da heller ikke småpenge, der skal til for at sikre sig nøglerne til huset i hovedstaden med det største prisskilt.

I liebhaverforstaden Hellerup skal du nemlig give intet mindre end 32 millioner kroner for områdets dyreste udbud: En næsten 500 kvadratmeter stor palæejendom fra 1917 med blandet bolig og erhverv.

Se huset her
Foto: Home Hellerup

Sjælland

Ikke overraskende er det i domkirkebyen Roskilde – med udsigt til selv samme hellighed til den ene side og fjorden til den anden –  at vi finder Sjællands dyreste villa:

På Provstevænget ligger nemlig en herskabelig murstensvilla fra 1913, som huser hele 11 værelser på tre etager, som nænsomt er blevet renoveret. Hele molevitten er til salg for 25.999.000 kroner.

Se huset her
Foto: Jesper Nielsen Roskilde

Lolland-Falster

Som det ofte er tilfældet med liebhaveri, så er der også havudsigt fra den dyreste villa på Lolland-Falster. Den mere end 500 kvadratmeter store bolig ligger på en grund helt ud til Guldborgsund på kyststrækningen syd for Nykøbing Falster.

Udsigtsvillaen har også sin helt egen badebro og kan købes for 7.495.000 kroner.

Se huset her

Nordjylland

Midt i klitterne i Lønstrup med udsigt til Vesterhavet ligger det dyreste hus i Nordjylland. Den gennemrenoverede 60er-villa spreder sig over 180 kvadratmeter, og så er der også luksuriøse indslag som en vinkælder og svømmepøl.

Hvis det er dig, der skal overtage den eksklusive bolig og beliggenhed, skal du finde 15,5 millioner kroner, som er det prisskilt, der følger med udbuddet.

Foto: Thorkild Kristensen
Se huset her

Østjylland

Hvis man vil sikre sig nøglerne til det dyreste hus i Østjylland, skal man ifølge Boliga.dks udbudsdata sætte kursen mod liebhaverforstaden Risskov ved Aarhus.

Det er nemlig her, at du for 27 millioner kroner kan købe den mere end 260 kvadratmeter store villa, der lige nu er områdets dyreste. Ejendommen har i over 100 år har ligget på sin vandkantsgrund ud til Aarhus Bugt.

Se huset her

Midt- og Vestjylland

I det midt-og vestjyske er det i en af landets ældste byer Viborg, at områdets absolut dyreste villa er til salg. Mere præcist er der tale om en arkitektonisk udsigtsvilla fra 2008, som ligger ned til Nørresø i den midtjyske domkirkeby.

For at få dit navn på skødet skal du betale 20 millioner kroner, som er den udbudspris, det over 400 kvadratmeter store hus er til salg for.

Se huset her
Foto: Nybolig Viborg

Sydjylland

Den dyreste villa i det sydjyske er ikke bare det mest bekostelige hus i landsdelen, men i hele Jylland – med længder foran de andre.   49,5 millioner kroner er nemlig det beløb, som den næsten 700 kvadratmeter store luksusvilla, der ligger ud til Vejle Fjord, er på markedet for.

Med det luksuriøse hus følger blandt andet en hjemmebiograf med plads til 12 personer og selvfølgelig havudsigt.

Se huset her
Foto: Lillienhof

Bornholm

Solskinsøens dyreste hus er en gennemført arkitektegnet villa i udkanten af Hasle med udsigt til grønne marker og omkring 800 meter til kysten og badestrand. Huset er til salg for 5,6 millioner kroner

Liebhaverhjemmet har kun 14 år år på bagen, og de næsten 240 kvadratmeter byder blandt andet på forskudte plan, indbygget pejs og en stue med imponerende loftshøjde.

Se huset her
Foto: EDC BornholmerBo, Rønne

Del artikel

Andre læser også