Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musik, komik, loppemarked og søde dyr: Odense har det hele i weekenden

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Den Grå Side PR
Foto: Den Grå Side PR

Uanset, om du er til musik og hygge på Storms Pakhus, fri bar på Nunchi, lummer humor med bl.a. Søren Rasted og Mick Øgendahl eller nuttede dyr i Odense ZOO, så har Odense det hele denne weekend.

Vi har naturligvis lavet en oversigt over, hvad du og din familie kan foretage jer i Odense i weekenden.

Rigtig god fornøjelse.

Musik

Fredag og lørdag: Musik i Storms Pakhus
Hver fredag kan du opleve livemusik med forskellige kunstnere i Storms Pakhus, og nu på fredag optræder den lokale singer-songwriter Peter Øhlers. Med guitaren i hånden vil han præsentere sin egen akustiske fortolkning af en række kendte sange. I dag kan du samtidig smage den nye øl fra Albani Special i Storms Pakhus fra klokken 17-19.

Hver lørdag sætter en DJ desuden gang i pakhuset.

Fredag kl. 17: Gratis nytårskoncert på Odense Rådhus
I eftermiddag inviterer Odense Musikskole til gratis nytårskoncert, hvor det nye år bydes velkommen med musik fra solister, kor, orkestre og bands. Der er velkomst ved Børn- og Ungerådkvinde Susanne Crawley og nytårshilsen ved brugerrådsformand Uffe Veppler. I pausen byder musikskolen på kransekage og et glas bobler.

Events

Fredag kl. 16-22: FredagsSlatter i Café ODEON Social
Café ODEON Social inviterer indenfor til FredagsSlatter i eftermiddag og aften. Så kom og drik vin til billige penge, og hjælp ODEON med at få drukket slatterne op, så de ikke går til spilde. Et glas vin koster 50 kr. uanset navn, alder og drue.

Læs mere her.

Lørdag kl. 18-20.30: Den Grå Side med Mick Øgendahl, Lars Hjortshøj og Mattias Hundebøl
I morgen kan du opleve Søren Rasteds populære podcast Den Grå Side Live på Magasinet i Odense. Konceptet er meget enkelt. Søren Raasted har fundet en masse gamle udgaver af pornomagasinet Rapport, hvor de i flere årtier havde sektionen “De Grå Sider”, hvor læsere angiveligt skriver historier fra det virkelige liv ind.

I morgen tager Søren Rasted gæsterne Mick Øgendahl, Lars Hjortshøj og Mattias Hundebøl med – og til showet afsløres endnu en gæst. 

Læs mere her.

Lørdag kl. 23-24: Fri bar på Nunchi
Odenses største natklub Nunchi slutter januar af med fri bar både på drinks og cocktails i en time i morgen. Entréen er desuden gratis til kl. 01:00.

Læs mere her.

Søndag kl. 11-16: Loppemarked i Storms Pakhus
Kom med, når Odense Loppemarked igen indtager Storms Pakhus på søndag med et genbrugs- og retromarked. Her bliver Storms fyldt med spændende boder, som supplerer de mange lækre madboder.

Læs mere her.

Søndag kl. 12-13: Trash Walk i Odense
For at få odenseanerne til at være mere opmærksomme på henkastet affald, arrangerer Flash Your Trash en tur på søndag, hvor formålet er at samle skrald op i byen. Så kom ud og få noget frisk luft, samtidig med du gør noget godt for naturen. Det eneste du skal have med er poser, handsker og evt. en gribetang, hvis du ligger inde med sådan en.

Turen starter ved 7-eleven/Shell-tanken ved Rosengårdcenteret på Ørbækvej 87, 5220 Odense SØ, og du kan læse mere her.

Søndag kl. 15-17: DGI International GymShow
Hvis du er blandt de mange, der føler, at januar er grå og kedelig, så har du mulighed for at afslutte måneden med fest og farver. På søndag afholdes DGI International GymShow 2018 i Odense Idrætshal, hvor verdens bedste gymnaster, akrobater, jonglører og dansere er samlet i et storslået show i verdensklasse.

Biletter koster 275 kr. for voksne og 225 kr. for børn under 12 år, og du kan købe billetter her.

Søndag kl. 16-17.30: Søndagsyoga i Café ODEON Social
Slut weekenden af med at forkæle dig selv med yoga og afspænding sammen med Tina fra Yin & Yoga. Det foregår i Café ODEON Social, og alle er velkomne –  ung som gammel, trænet som utrænet.

Medbring yogamåtte/træningsmåtte og gerne et tæppe eller en trøje, så du ikke kommer til at fryse under afspændingen.

Du kan læse mere her.

Søndag kl. 20.30-22.30: EM-håndhold finalen
På søndag bliver det afgjort, hvem der vinder EM i herrehåndbold, og Café ODEON Social inviterer indenfor til håndboldhygge. Aftenen starter med fællesspisningen kl. 18, hvor de serverer Tortillias med Chili con Carne, og hele aftenen vil der være gode tilbud i baren.

Læs mere her.

For familien

Lørdag kl. 11-15: Dyrenes aktivitetsdag i Odense ZOO
Har du nogle gamle sko/støvler, læderbolde, haveslanger, krydderier, parfumer, bamser eller t-shirts liggende derhjemme, som du ikke bruger? Så har du i morgen den perfekte mulighed for at komme af med det, samtidig med det tjener et godt formål. Odense ZOO inviterer nemlig til dyrenes aktivitetsdag, hvor tingene bliver brugt til aktivering af dyrene og sætter nye duftspor, som de ikke er vant til. Læs mere i vores artikel her.

Hvis I har lyst til at blive lidt længere i Odense ZOO, kan I fra klokken 17.30 til 20 komme til magisk lysaften, hvor hele haven lyses op i smukke farver. Hør også lysfortælling ved Chunga legepladsen kl. 18 og ved ved Safari Coffee-To Go / løvetræningspladsen kl. 18.30. Og se sjove forsøg med lys i Darwins Hus fra klokken 19-19.45.

Lørdag kl. 11: Teater for børn på Nørregaards Teater
I morgen kan du opleve forestillingen Kapløbet på Nørregaards Teater, som er en historie om en pige, en mor og en far, der er blevet væk. En historie om nærvær og fravær, travlhed, fantasi og drømme.
(6-11 år).

Find billetter, og læs mere her.

Fredag-søndag: Sanseudstilling på Brandts
Tag hele familien med på en eventyrlig ekspedition til ukendte og underlige verdener i Sanseudstillingen “Krystalgrotten” på Brandts, som man kan opleve helt frem til den 18. februar 2018. Kæmp jer igennem den tætte skov, udforsk grotten med de magiske krystaller, forsøg at krydse den glødende lavasø uden at brænde jer, og tag turen gennem universets vægtløse mørke, hvor de mange stjerner lyser. Måske ender rejsen tilbage på jordens overflade. Måske ikke. For det er ikke sikkert, at verden ligner sig selv, til trods for at solsorten fløjter, som den plejer i solnedgangen.

Sanseudstillingen er i år skabt af den danske billedkunstner Bjørn Pierri Enevoldsen.

Læs mere her.

Kultur

Fredag-søndag kl. 10-17: Lars Von Trier udstilling på Brandts
Oplev efterårets store udstilling på Brandts: Lars von Trier – Det gode med det onde.Udstillingen giver for første gang et retrospektivt overblik over dansk films største mester og trækker hovedlinjerne op i hans verdensberømte produktion af film.

Du kan læse mere om udstillingen her.

Shopping

Lørdag: Butikkerne i Odense City holder åbent
Brug din lørdag på en shoppetur i Odense City. Butikkerne holder åbent fra klokken 10-16.

Lørdag-søndag kl. 10-17: Åbent i Rosengårdcentret
Rosengårdcentret holder åbent hver lørdag og søndag fra kl. 10-17. Der kan dog være enkelte butikker, som holder søndagslukket.

Søndag kl. 11-16: Loppemarked i Storms Pakhus
Kom med, når Odense Loppemarked igen indtager Storms Pakhus på søndag med et genbrugs- og retromarked. Her bliver Storms fyldt med spændende boder, som supplerer de mange lækre madboder.

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også