MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikalsk børneshow: Ramasjang-stjernen Kristian kommer til Odense

Af Mads Aagurd

Hvorfor er pizzabakker firkantede, når pizzaen er rund? Hvad er et sort hul egentlig? Og hvad sker der med lorten, når du trækker ud i toilettet?

Intet spørgsmål er for småt eller for stort. Sammen med de sjoveste eksperter kommer Kristian Gintberg nu til Odense for at finde svar på børns gode spørgsmål.

I programmet svarer Kristian Gintberg, som er kendt fra Lille Nørd og Ramasjang Mysteriet, på spørgsmål fra børn i hele Danmark. Og intet spørgsmål er for småt!

Til at hjælpe sig har Kristian 6 skøre eksperter, som hver har deres sang. Derfor kan du nu opleve Spørg Kristian live i et musikalsk show, hvor publikum stiller spørgsmålene, ligesom de bestemmer, hvem af eksperterne, der skal svare.

Skal det være den kvindelige sømand Sailor Swift? Goth-pigen Stella? Fløde-saxofonisten Stanley? Youtuberen Torskeridderen? Tyroleren Jürgen eller den evigt pruttende Mogens?

Ingen ved det. For her er det børnene, der har magten og bestemmer showets forløb.

Du kan opleve den populære Ramasjang-stjerne i ODEON den 22. juni, når han indtager Store Sal, klar til at give alle Fyns børn en oplevelse de sent glemmer.

Billetter kan købes her.

Del artikel

Andre læser også