MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikalsk underholdning: Hjalmer spiller gratis live koncert i morgen

Af Nathalia Hentze Nielsen
Hjalmer.
Hjalmer.

Det er aldrig til at spå om, hvordan nationale kriser kommer til at påvirke befolkningen.

Lige nu er Danmark ramt af en alvorlig pandemi og på trods af et kæmpe pres på nærmest samtlige brancher, hører man dagligt hjertevarme historier om borgere og virksomheder, der hjælper hinanden.

Det gælder ikke mindst SMILfonden; en velgørende forening som støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme i behandling på danske hospitaler.

Fonden måtte i mandags aflyse alle arrangementer for de sårbare børn, men i stedet for at hvile på laurbærrerne har de valgt at lancere kanalen SMIL TV på deres Facebook og YouTube.

I morgen den 20. marts fra kl. 13.00 til 14.00 sender de en live (gratis) koncert med den unge Odense-troubadour, Hjalmer.

Støtte til sårbare børn

SMILfonden understreger, at alle er velkomne til at lytte med, og man kan både stille spørgsmål til musikeren samt ønske sine yndlingssange.

Der er tusindvis af børn rundt om i landet, som enten er indlagt eller i isolation af frygt for smittefare, og fondens arbejde er derfor vigtigere end nogensinde.

Derudover er der alle de raske børn, som er afskåret fra deres normale fællesskaber pga. lukningen af skoler og institutioner.

Fonden fortæller, at målet med SMIL TV er netop at sprede smil, og der planlægges også yderligere online arrangementer med dygtige, kendte mennesker, som kan underholde og sende ekstra god energi til de mange børn, som er ekstra udsatte lige nu.

Læs mere om SMILfondens arbejde her.