Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mystik om legendarisk Odense-restaurant: Er lukket ned på ubestemt tid

Af Redaktionen

Det var Odenses ældste italienske restaurant med samme ejer. Knap 40 år var Restaurant Capri ejet af Francesco Aversa, men i februar 2019 meldte han ud, at det var slut.

Restauranten var på vej mod en lukning, men så slog brødrene Stefano og Luciano Foschi til.

De er kendt for at stå i spidsen for Restaurant Fynboen, der blandt andet har vundet den ærefulde Schiøtzpris tre år i træk.

Så i maj 2019 var der igen nyt liv i Restaurant Capri med italienske lækkerier fra brødrene, som startede deres karrierer i restaurationsbranchen på netop Capri.

Lukket på ubestemt tid

Men nu er der noget, der tyder på, at Restaurant Capri igen er truet af en permanent lukning. Dermed er der igen udsigt til, at en æra er slut i Odense.

I hvert fald står der både i vinduerne på Restaurant Capri i Dronningensgade samt på deres hjemmeside, at restauranten er lukket på ubestemt tid.

Da MigogOdense var forbi her op til weekenden så det også ud til, at der var helt tomt i lokalet, som man kunne se ind til.

Corona-krisen har ramt mange restauratører hårdt, og det kan muligvis være en årsag til, at Capri lige nu er lukket ned.

MigogOdense har forsøgt at få en kommentar fra brødrene Foschi fra Restaurant Fynboen, men de er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Heller ikke liv på sociale medier

Seneste Facebook-opdatering fra Capri er fra maj, og på Dinnerbooking kan man heller ikke længere booke bord på restauranten.

På Dinnerbookings side om Capri står der i beskrivelsen;

“Nu er Capri virkelig trådt ind i det 21. århundrede med de halvitalienske bagmænd fra den succesfulde restaurant Fynboen. De har taget al deres kærlighed til Italien og omsat det til en moderne italiensk restaurant med lige dele fokus på traditioner og nyskabelse.

Resultatet er en skøn italiensk oplevelse hvor de bedste italienske råvarer går hånd i hånd med mere fynske og lokale islæt.”

Om der igen kommer liv i Capri på et tidspunkt er lige nu ganske uvist.

Del artikel

Andre læser også