Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant kimet ned efter misforståelse: “Vi lukker altså ikke!”

Af Christina Frederiksen

Ikke al omtale er god omtale.

Det må Restaurant Næsbyhoved Skov erkende efter, at et andet medie forleden bragte en historie om restauranten.

Her fremgik det, at restauranten er til salg for 19 millioner kroner, hvilket har fået mange til at tro, at Næsbyhoved Skov står over for at skulle lukke.

Men det er IKKE tilfældet, fortæller forpagter og restauratør på stedet, Morten Hansen.

Faktisk er der intet nyt i, at ejendommen, som restauranten ligger i, er til salg. Det har den været i seks år.

“Jeg er blevet kimet ned af de første 100 mennesker, der frygtede for deres bestillinger og bookinger af restauranten flere år frem. Der er også folk, der har ringet og spurgt til mine fremtidsplaner, fordi de tror, at restauranten er ved at lukke. Så det har været en lidt hård omgang,” siger Morten Hansen og sætter en fed streg under sit budskab:

“Der er INGEN planer om, at Næsbyhoved Skov lukker. Faktisk foreligger der en kommunal klausul om, at der SKAL være restauration på stedet. Og det gælder altså også, selv om der kommer en ny ejer.”

For det er som nævnt rigtigt nok, at bygningerne, som Restaurant Næsbyhoved Skov ligger i, er sat til salg. Men et eventuelt salg forventes ikke at få nogen betydning for restauranten. I hvert fald ikke nogen negativ betydning, mener Morten Hansen.

Tværtimod.

Bedste regnskabsår nogensinde

“Jeg ser kun, at det kan få en positiv betydning. Der har været flere interesserede købere, og de har alle været meget interesseret i at høre om mine planer for stedet, som der kun har været positivt tilsagn om at føre videre.

Og med nye ejere vil der være grobund for udvikling og fornyelse. Især er det med i mine planer, at vi skal have renoveret og udbygget køkken- og køle-fryse-faciliteterne, så vi blandt andet kan satse endnu mere på mad-ud-af-huset,” siger Morten Hansen, der også kan glæde sig over, at Restaurant Næsbyhoved Skov havde det bedste regnskabsår nogensinde i 2022.

Del artikel

Andre læser også