ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Natklub fylder fire år: Gratis drinks og øl på lørdag

Af Morten Hopballe

Det er fire år siden, at eventhuset og natklubben Slagteriet slog dørene op. Det bliver fejret på lørdag 28. oktober, og du er inviteret til et brag af en fødselsdagsfest på Rugaardsvej.

Og lokkemidler er der nok af:

“For os er det kæmpestort, at vi på lørdag kan fejre vores fire års fødselsdag. Der er sket vildt meget, siden vi slog dørene op første gang, og vi håber, at alle Slagteriets venner, bekendte og stamgæster kommer ind og fejrer os. Det kommer ikke til at gå forgæves, hvis det er en kæmpe fest, de er på udkig efter,” siger Jonas Bäckström, Slagteriets direktør, og tilføjer:

“Vi inviterer på både gratis drinks, gratis øl og masser af fede DJ’s fra kl. 23.00. Det bliver en fantastisk aften.”

Argentinsk stjerne-DJ

Når døren går op til fødselsdagsfest på lørdag kl. 23.00, vil der den første time være gratis cocktails og drinks. Derefter vil der – fra midnat – være gratis fadøl i en time, og imens vil den ene fantastiske DJ efter den anden tage kommandoen bag DJ-pulten.

“Jeg tør godt garantere, at vores lineup af DJ’s til vores fødselsdagsfest, bliver helt fantastisk, men jeg vil lade det forblive en overraskelse indtil selve aftenen. Til gengæld kan jeg kun opfordre folk, der kan lide elektroniske dansemusik, til at komme på lørdag – de vil ikke blive skuffede,” siger Jonas Bäckström, der hårdt presset alligevel udleverer navnene på to af de DJ’s, du kan glæde dig til at høre på lørdag:

“Vores fødselsdagsgæster kan blandt andet glæde sig til den argentinske DJ og producer Nick Kaniak og odenseanske Julian Leker.”

Tidligere på året blev Slagteriet nomineret i kategorien “Årets danske klub” ved Danish DeeJay Awards; en hæder, der dog i sidste ende tilfaldt københavnske Jolene.

Du kan læse mere om fødselsdagsfesten her.

Del artikel

Andre læser også