Nej tak til januarkur: Kom på heldagskursus hos Mortens Chokolade

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Er du én af dem, der er ved at brække dig over sunde nytårsforsæt, detox-kure og indmeldelse i diverse træningscentre?

Så er denne artikel lige noget for dig.

Her hylder vi nemlig et januar-arrangement, der hverken kræver, at du er i god form eller er vild med salatblade.

Tværtimod skal du blot være villig til at afsætte din søndag på skolebænken – men til gengæld er dagens tema nok også motivation nok i sig selv.

… Chokolade!

Mortens Chokolade inviterer d. 26. januar til et heldagskursus i hans famøse chokoladebutik.

Her kan du for det første blive klogere på chokoladevidenskaben, få en grundig indføring i chokoladen og ikke mindst blive guidet gennem arbejdet med den og samtidigt høre om, hvorfor det er vigtigt at temperere chokoladen.

Chokolademageren Morten Aagaard, der er indehaver af chokoladebutikken, er dagens lærer, og han vil undervise dig i alt fra tempereringsmetoder, hvordan man laver fyld, flødeboller, dekoration af fuldt chokolade og meget, meget andet.

Lav din egen chokolade

Formålet med kurset er, at deltagerne selv vil opnå de nødvendige færdigheder til at kunne arbejde med chokolade hjemme i deres eget køkken – og efter kurset må du selvfølgelig også tage din egen produktion med hjem.

Undervejs er der ligeledes mulighed for at smage forskellige af Mortens Aagaards signaturchokolader sammen med en kop kaffe eller te.

Kurset tager 7 timer og koster 1050 kr. + råvarer.

Aldersgrænsen er 15 år, og niveauet er tilpasset både begyndere og øvede.

Du kan læse mere om chokoladekurset her