MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nej tak til stress, ja tak til velvære

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Det er ingen overraskelse, at spændinger fylder så meget i hverdagen. Med spændinger i nakken, ryggen og skuldrene bliver kvaliteten af ens hverdag meget værre. Heldigvis kan man få en massage hvis det bliver for meget, og det er nu blevet gjort nemmere. Hvis man er bosat i Odense kan man nu få en massage i ens eget hjem, udført af professionelle. En Odense massør kan derfor være svaret på alle dine bønner. Når massøren kommer på hjemmebesøg, er der nu ingen grund til at udskyde denne oplevelse, der kun har til grund at gavne dig og dit velvære. 

Farvel til skavanker

Livet i en storby medbringer sig tit og ofte en travl hverdag og med dette opstår der tit diverse skavanker. Disse kan være fysiologiske såvel som psykologiske. Ved at fjerne besværligheden ved at finde en klinik for at få taget hånd om disse skavanker, er det altså blevet mere enkelt at få en massage og når den ovenikøbet bringes til ens dør, er der ingen undskyldning. Hvor ens helingsproces før startede med stress, forvirring og tankemylder er disse nu elimineret og erstattet med ro i maven. En hjemmemassage gør det altså muligt at tage et skridt dybere ned i velvære, og dette kan man opnå gennem en wellness-massage. Massage er nu blevet på dine præmisser og det gavner alle involveret. Motion og træning kan også være godt for din krop og hjælpe mod at bekæmpe dine skavanker – igen både de fysiologiske og psykologiske. Du kan med fordel overveje at booke en personlig træner, der kan hjælpe dig med at komme i form

Udvalget

Ved at fjerne klinikken er massørernes fokus hundrede-ti-procent på dine behov og dig. Med de mange forskellige og anerkendte massageformer har du frit valg fra alle hylder til at finde det bedste match til dig og dine problemer. I en cykelby som Odense er det ikke utænkeligt at benmusklerne, leddene eller senerne er trætte og anspændte. Gentagende belastning eller overbelastning af musklerne kulminerer i, at der i muskelgrupperne samler sig mælkesyre og affaldsstoffer, som giver smerter og ømhed. Man kan heldigvis fremskynde helingsprocessen, hvor affaldsstofsophobningen og muskelømheden kan hjælpes væk fra områderne ved hjælp af massage. En sportsmassage er derfor et særligt godt valg til cyklisten og den generelle sportsudøver, der kan genkende disse smerter. Trænger  man derimod bare til at forkæle sig selv med en wellness-massage, hvor der fokuseres på at blødgøre muskulaturen og få kroppen ned i en afslappet tilstand, kan man selvfølgelig også det. Med en wellness-massage kan få stress og skavanker til at forsvinde, da kroppens flow bliver forbedret. De fysiske symptomer på psykiske udfordringer bliver altså forsigtigt hjulpet på rette vej gennem lindrende massage, der forbedrer dit velvære i hverdagen. 

Del artikel

Andre læser også