Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop lanceret i Odense: 7-Eleven leverer nu direkte til døren

Af Emil Kjær Jørgensen

Take away vinder stadig mere frem og 7-Eleven lancerede i december 2020 7-Eleven Delivery i Hovedstaden efterfulgt af Aarhus og Aalborg tidligere i år.

Nu følger convenience-kæden yderligere op på ambitionen om at udfolde konceptet, der betyder, at folk i Odense nu også kan få bragt både mad, drikke samt en lang række andre fornødenheder hjem til hoveddøren.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Gælder fra i dag

Fra i dag bliver det muligt at få leveret 7-Eleven hjem til sofaen i Odense, når kæden ruller sin egen nyligt lancerede leveringstjeneste ’7-Eleven Delivery’ ud i det fynske. Den gør det muligt at bestille alt fra sunde salater, frisksmurte sandwich og lækre drikkevarer til mere almindelige dagligvarer som mælk, chokolade og batterier, som leveres lige til døren.

”Det er klart, at corona har ændret måden, vi alle sammen lever på og omgås hinanden, og det har da også sat skub i 7-Eleven Delivery.

Vi lever og ånder convenience, og hvis vi skal udleve det til fulde, skal vi også kunne komme til kunderne i stedet for, at de skal komme til os. Derfor har vi sat ekstra skub på udrulningen af konceptet, og står nu klar med servicen i Odense.

Vi tænker hele tiden i nye måder at drive forretning på og betjene og servicere vores kunder. Det er 7-Eleven Delivery et godt eksempel på og vi har tryghed i vores partner Takeout, der holder helt styr på logistikken og sørger for, at alt bliver bragt ud som det skal,” siger Jesper Østergaard, adm. direktør i 7-Eleven Danmark.

7-Eleven Delivery blev lanceret i december 2020 i Hovedstadsområdet og sidenhen også udrullet i Aarhus og Aalborg. Ambitionen er på sigt at dække hele landet, hvor Odense nu står som næste på listen.

Dækker flere behov

Hos 7-Eleven ser man flere områder, hvor man kan gå ind og gøre en forskel. Først og fremmest er sundere takeaway stadig i undertal, og her kan man byde ind med en bred vifte af sundere kvalitetsvarer som salater, wraps, juice mv., der er udviklet i samarbejde med stærke partnere som blandt andre Cofoco, The Protein Kitchen og Palæo. Seneste skud på stammen er et samarbejde med Oles Gård, hvorfra der kan bestilles økologisk pizza, man kan bage derhjemme.

Derudover ser man også en styrke i valgfriheden i sortimentet. Man skal ikke enten vælge, at alle skal spise pizza, burger eller salater. Derimod kan hver enkelt bestille lige, hvad de har lyst til og få det hele leveret fra samme sted. Til sidst er der også det faktum, at man nu også har mulighed for at få varer som chokolade, mælk, batterier og andet, som man pludseligt mangler, leveret på kort tid.

”Vores kunder har taget rigtig godt imod 7-Eleven Delivery, og vi er glade for allerede nu at kunne tilbyde servicen flere steder i landet og nu til vores fynske kunder. Det unikke ved vores koncept er bredden i varesortimentet og den hurtige leveringstid.

Vi kender alle sammen det at komme hjem efter en travl dag på arbejde og opdage, at vi mangler en masse ting, men vi orker ikke at bevæge os udenfor igen.

Med 7-Eleven Delivery kan du både bestille den lækre aftensmad og drikkevarerne, samt mange af de små ting som vi alle pludselig kan stå og mangle,” siger Jesper Østergaard og fortsætter:

”Lige for tiden er der også danskere, der stadig arbejder hjemmefra, og jo derfor mangler den faste frokostordning. Her tror vi også på, at vi kan gøre en positiv forskel – især i den sundere ende af sortimentet.”

Du kan bruge 7-Eleven Delivery på www.7-Eleven.dk/levering, der leveres af Takeout fra 06:30 til 21:30 og koster fra 49 kr. Lige nu kan alle kunder få gratis levering på første køb ved brug af koden ”GRATISLEVERING.”

Del artikel

Andre læser også