MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Melder ud: Arrangementer over 500 personer må ikke afholdes frem til september

Af Redaktionen

Regeringen fastsætter grænsen for store forsamlinger frem til 1. september med en øvre grænse på 500 personer. Det oplyser Sundhedsministeriet til TV2.

I første omgang fremgik det, at TV2 havde fået oplyst, at forsamlingsforbuddet var blevet hævet fra 10 til 500 personer fra 10. maj. Det viser sig ikke at være korrekt. Der er blot tale om en fastsættelse af en øvre grænse for større forsamlinger.

TV 2 har siden opdateret deres informationer med, at det primært gælder arrangementer.

“Regeringen giver muligheden for at hæve grænsen fra 10. maj. Det betyder ikke, at man igen vil kunne mødes til koncerter med mere, men regeringen åbner for muligheden for, at man efter 10. maj kan forsamles på op til 500 personer,” siger TV 2s politiske reporter Mads Frimann til tv2.dk.

Da der kun er tale om en definition af større forsamlinger, så kan forbuddet mod at samles mere end ti personer sagtens bliver forlænget, så det gælder længere end 10. maj. Det har myndighederne fortsat ikke taget stilling til.

Dermed må arrangører af bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og alverdens andre arrangementer til sommer fortsat væbne sig med tålmodighed.

Opdateres

Del artikel

Andre læser også