Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Kendiskok i eksklusivt samarbejde med odenseansk madhus

Af Christina Frederiksen
Blandt andet sådan kommer en af nytårsmenuen fra Tarup Gamle Mejeri til at se ud.
Blandt andet sådan kommer en af nytårsmenuen fra Tarup Gamle Mejeri til at se ud.

Sidste år var de ved at blive rendt over ende af bestillinger på deres nytårsmenu.

Når vi nærmer os 31. december næste gang, bliver det nok endnu mere vildt.

For Tarup Gamle Mejeri har netop meldt ud til MigogOdense, at madhuset har indgået samarbejde med kendiskokken, Thomas Pasfall.

På sigt kommer jeg til at hjælpe med at udvikle deres mejeriprodukter. Yoghurt og oste for eksempel, som jeg 100 procent kommer til at bruge på “Pasfall”.

Thomas Pasfall, kok og indehaver af Restaurant Pasfall

“Thomas (Pasfall red.) skal være med til at udvikle alle vores produkter og kommer helt konkret til at stå på mål for alt det, vi sender ud af huset. Man kan sige, at alle vores produkter bliver velsignet af Thomas Pasfall fremover,” siger Kent Thrane, indehaver af Tarup Gamle Mejeri.

Udvikling af mejeriprodukter

Og én af de ting, der bliver velsignet, er Tarup Gamle Mejeris nytårsmenu. Den er nemlig sammensat af Thomas Pasfall, og er det, som Tarup Gamle Mejeri kalder for “gourmetmad til hverdagspriser”.

Thomas Pasfall

“Men det er allerede fra uge 44, at vores kunder kan mærke, at Thomas Pasfall er kommet med. Han kommer til at sætte sit præg på den mad, vi sender ud til alt fra konfirmationer til 60 års fødselsdage og firmafester,” siger Kent Thrane.

Og udover udvikling af helt konkrete menuer kommer Thomas Pasfall efter nytår til at hjælpe Tarup Gamle Mejeri med at raffinere stedets kerneprodukter.

“På sigt kommer jeg til at hjælpe med at udvikle deres mejeriprodukter. Yoghurt og oste for eksempel, som jeg 100 procent kommer til at bruge på “Pasfall”,” siger Thomas Pasfall og tilføjer:

“Jeg kan godt lide at lære fra mig. Og hos Tarup Gamle Mejeri kan jeg bruge mine 30 års erfaring til at gøre en forskel.”

Se mere om Tarup Gamle Mejeri her, hvor du også snart vil kunne læse mere om dette års nytårsmenu.

Del artikel

Andre læser også