MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Malte Ebert og Burhan G. giver dobbeltkoncert i landsbyen

Af Christina Frederiksen
Foto: Jannick Boerlum
Foto: Jannick Boerlum

Det bliver en hitspækket aften med charmerende, talentfulde og træfsikre top-entertainere, når de to musikere med band træder op på den ikoniske scene i Den Fynske Landsby!

Det sker 12. august.

Karakteristisk for 28- årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed.

Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste.

Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016, og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1-singler, platinplader og mere end en kvart milliard streams.

Malte Ebert har haft et forrygende år i 2022 på den musikalske front.

Han har udgivet “Hvor Blev Du Af?” som han blandt andet spillede til børnenes MGP, “Kun Med Dig” der var en del af programserien ”Min Sang Til Danmark”, hyldestsangen til Hendes Majestæt Dronningen “Kalde Dem For Du?” og titelsangen til årets julekalender “Julehjertets Hemmelighed”.

Malte har spillet udsolgte koncerter i hele landet, vækstet mange titusindvis af nye følgere og fans, samt været i top10 på hitlister på streamingtjenesterne og peaket på airplaycharten.

Malte sluttede året af med at udgive en ny single, som han spillede på DR1s store TV-show “Året Der Gik 2022”.

Malte er mere end klar til at møde hans fans på spillesteder og festivaler i hele 2023. Hans forårstour “Mellem Himmel og Jord” er allerede udsolgt og kalenderen i sommeren er tætpakket med festivaler. 

Hitparade med hits

B.T. har tidligere om Burhan G. skrevet “Overlegent! Han er jo vanvittig undervurderet“. 

I mere end ti år har han fået massiv airplay og samlet folket om nogle af landets mest storslåede og unikke liveshows.

Der er næppe et øje eller en armhule tør, når Burhan G gang på gang lægger sit publikum ned med en hitparade af både personlige ballader og catchy melodier.

Hans CV beretter om syv velkomponerede og velproducerede studiealbums, som gennem tiden har høstet utallige guld- og platinplader. Bagkataloget tæller blandt andet smashere som ‘Kalder Mig Hjem’, ‘Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv’, ‘Mest Ondt, ‘Tættere På Himlen’ og ‘Karma’.

I 2019 lod Burhan G endvidere julefreden sænke sig med sit julealbum ’Et Barn Af Jul’, som med hittet ’Tinka’ strøg direkte ind i folkets hjerter og på landets hitlister.

Samtidig er han en talentfuld og rendyrket entertainer, som forstår at connecte med sit publikum gennem personlige beretninger, en klokkeklar vokal og unikke liveshows. Burhan G placerer sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

Billetsalget starter den 4. februar kl.10.00

Del artikel

Andre læser også