Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Odense Zoo må snart genåbne

Af Stine Kjølby Christensen

Fra 1. maj bliver det igen muligt at opleve de vilde dyr i fire af landets største zoologiske haver og dyreparker, når Aalborg Zoo, Givskud Zoo, Odense Zoo og Zoologisk Have i København genåbner.

Beslutningen om igen at byde gæster indenfor er truffet efter, at Rigspolitiets retningslinjer er blevet opdateret.

Her lyder det blandt andet, at zoologiske haver, safariparker og forlystelsesparker igen må holde åbent, og at det igen er tilladt at besøge dem, så længe sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger overholdes.

Aalborg Zoo, Odense Zoo og Zoologisk Have i København har haft lukket siden 18. marts på baggrund af de anbefalinger, der på daværende tidspunkt kom fra regeringen og sundhedsmyndighederne.

Af samme årsag har Givskud Zoo indtil nu udsat sin sæsonåbning.

Alle krav skal overholdes

Man er i de fire zoologiske anlæg allerede nu i fuld gang med at sikre, at alle krav og anbefalinger fra politi og sundhedsmyndigheder bliver overholdt, så aalborgenserne igen kan få en sikker tur i zoo.

Haverne vil derudover også løbende være i dialog med myndighederne, så forholdene tilpasses, efterhånden som retningslinjerne måtte ændre sig.

Man opfordrer samtidig til, at vores gæster også hjælper med at gøre turen i zoo til en god og smittefri oplevelse ved at sikre god håndhygiejne og sørge for at holde afstand til andre.

Har man symptomer på COVID-19, beder haverne om, at man bliver hjemme.

Del artikel

Andre læser også